Ο Μακεδονικός καλοσωρίζει τον Θοδωρή Χατζίδη

Ο Α.Σ.Μακεδονικός με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον έμπειρο 28χρονο σέντερ, ύψους 2,02, Θοδωρή Χατζίδη. Ο Θοδώρης Χατζίδης αναδείχθηκε από την ακαδημία μπάσκετ Αστέρια του Θοδωρή Ροδόπουλου και τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν με την ομάδα του Απόλλων Καλαμαριάς στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Η εμπειρία του στην Β’ Εθνική είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς αποτέλεσε βασικό στέλεχος στις ομάδες που αγωνίστηκε δηλαδή σε Ανατόλια, Αργοναύτη Καλαμαριάς και Στρατώνι. Η διοίκηση του Μακεδονικού καλωσορίζει τον παίκτη στην ομάδα και του εύχεται μία υγιής χρονιά χωρίς τραυματισμούς και να βοηθήσει τα μέγιστα με την εμπειρία του, στην επίτευξη των στόχων του ιστορικού μας συλλόγου στην Β’ Εθνική.

Η ΑΡΕΤΣΟΥ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΔΑ ΤΟΥ FINAL 4 Κ20 ΤΗΣ ΕΚΑΣΘ

Η Αρετσού θα είναι η ομάδα που θα συμπληρώσει την τετράδα του Final 4 των ομάδων  Κ20 , αφού κατάφερε και επιβλήθηκε στο τελευταίο παιχνίδι  της σειράς με την ομάδα του Παναθλητικού Πειραματικού , που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό των Αμπελοκήπων με 47-61.

Διαιτητές : Σιταρίδης , Σελεβός 

Δεκάλεπτα : 11-12,18-30,26-44,47-61

Παναθλητικός Πειραματικο  ( Δημητρόπουλος - Αλεξούδης ): Γιαννούλης 6, Τεχνίτης , Παπανικολάου, Βαρίτης 3(1), Τσολάκης 4, Μαδεμλής 7, Διαμαντόπουλος 3(1), Βασιλείου 11(1), Κουνατίδης 2, Ζάχαρης 11(2), Σαμαράς 

Αρετσούς Α.Ο. ( Πετρόπουλος): Μιχαηλίδης 7(1), Παπαδόπουλος 19(1), Βαγιάτης 12, Δελκούσης , Βακιρτζής 1, Μαλλολάρι 17(3), Ξυγωνάκης 4.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *