Ο Μακεδονικός καλοσωρίζει τον Θοδωρή Χατζίδη

Ο Α.Σ.Μακεδονικός με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον έμπειρο 28χρονο σέντερ, ύψους 2,02, Θοδωρή Χατζίδη. Ο Θοδώρης Χατζίδης αναδείχθηκε από την ακαδημία μπάσκετ Αστέρια του Θοδωρή Ροδόπουλου και τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν με την ομάδα του Απόλλων Καλαμαριάς στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Η εμπειρία του στην Β’ Εθνική είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς αποτέλεσε βασικό στέλεχος στις ομάδες που αγωνίστηκε δηλαδή σε Ανατόλια, Αργοναύτη Καλαμαριάς και Στρατώνι. Η διοίκηση του Μακεδονικού καλωσορίζει τον παίκτη στην ομάδα και του εύχεται μία υγιής χρονιά χωρίς τραυματισμούς και να βοηθήσει τα μέγιστα με την εμπειρία του, στην επίτευξη των στόχων του ιστορικού μας συλλόγου στην Β’ Εθνική.

ΜΕ ΦΟΡΑ ΓΙΑ Β ΕΘΝΙΚΗ Ο ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ

Σε ένα ανοιχτό παιχνίδι από τις δυο ομάδες ο Παναθλητικός Πειραματικό ,  πήρε το ροζ φύλλο αγώνα , νικώντας εύκολα τον Ορφέα Νέου Σκοπού με 75-54.
Με αυτή τη νίκη παραμένει σε τροχιά ανόδου και εφόσον πάρει τη νίκη την πρότελευταία αγωνιστική μέσα στα Μουδανιά η άνοδος θα κριθεί στο τελευταίο παιχνίδι στην έδρα του με το Ζέφυρο.

ΔΙΑΤΗΤΕΣ : Χατζηχαρίσης - Χατζηκώστας

ΔΕΚΑΛΕΤΑ: 25-17,23-10,17-15,10-12.

ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ( Γεροφώτης ): Βογιατζής 14(4), Πράντζος 6(1), Φωτιάδης 6, Χατζημιχαηλίδης 8, Κοϊμτζόγλου 10(1), Μαυροματίδης 7, Κουνατίδης 2, Μπάκος 11(1), Κασούρας 6, Βαρίτης 5(1).

ΟΡΦΕΑΣ ΝΕΟΥ ΣΚΟΠΟΥ (Κωφολιός): Πεχλιβάνης 13(2), Ιακωβίδης 8(2), Κουτσιαντζής 3(1), Αξαρλής 2, Χατζής 17(1), Κατζουρίδης , Τσανάκος 7(1), Ταΐρης , Ιωσιφίδης 2, Καρακάσης 2, Χαβαλές.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *