ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Μακεδονικός - AO Πολυγύρου 70 - 68 Γ εθνική highlights

Παρακολουθείστε τα στιγμιότυπα του αγώνα μπάσκετ του πρωταθλήματος της Γ εθνικής του 4ου ομίλου , μεταξύ του Μακεδονικού και του ΑΟ Πολυγύρου. Αγώνας  ο οποίος βρήκε νικήτρια ομάδα την ομάδα του Μακεδονικού . Με αυτή τη νίκη ο ιστορικός σύλλογος βρίσκετε πολύ κοντά στο να πανηγυρίσει την άνοδο στη Β εθνική.

Μη ξεχνάτε να εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube
Μη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία. Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά  στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΙΜΟΥ ΣΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Θα ήθελα μετά την ανακοίνωση της μη ανανέωσης της συνεργασίας μου, κοινή συναινέσει, με τον Ηρακλή WBC λόγω αλλαγής στόχων της ομάδας για την νέα χρονιά, να ευχαριστήσω τις παίκτριες για την συνολική προσπάθεια και τη δουλειά τους μέσα στο γήπεδο τους 8 μήνες που βρεθήκαμε μαζί στην ομάδα, και καταφέραμε να αλλάξουμε το status της, καθιστώντας την σε πρωταγωνίστρια στην κατηγορία, μετά από πολλά χρόνια μετριότητας. Τους εύχομαι κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία στο μέλλον. Ένα μεγάλο κομμάτι της επιτυχίας αυτής, ανήκει και στον άμεσο συνεργάτη μου και υπεύθυνο φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης Βασίλη Πανουτσακόπουλο που κατάφερε η ομάδα να είναι ετοιμοπόλεμη όλη την χρονιά και να μην έχει κανέναν σοβαρό τραυματισμό σε αντίθεση με τα τελευταία χρόνια, παρότι ήμασταν η μοναδική ομάδα που έπαιζε σε τόσο έντονους ρυθμούς. Ένα μεγάλο μπράβο και στους 2 εφόρους του τμήματος Βιολέτα και Απόστολο Γεροστεργίου για την συνεχή και πολυδιάστατη προσφορά τους. Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στην Παναγιώτα Τσαμπούρη, προπονήτρια της ακαδημίας, για τη βοήθειά της στην οργάνωση, στελέχωση και λειτουργία των τμημάτων υποδομής στο επίπεδο που αρμόζει στον Ηρακλή WBC. Τέλος, ευχαριστίες προς την Λίνα Τραμουντάνη υπεύθυνη των γυναικείων τμημάτων του Ηρακλή WBC για την δεύτερη συνεργασία που είχαμε τα τελευταία χρόνια από την οποία πιστεύω πώς και οι δύο βγήκαμε σοφότεροι.


ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *