Ο Μακεδονικός καλοσωρίζει τον Θοδωρή Χατζίδη

Ο Α.Σ.Μακεδονικός με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον έμπειρο 28χρονο σέντερ, ύψους 2,02, Θοδωρή Χατζίδη. Ο Θοδώρης Χατζίδης αναδείχθηκε από την ακαδημία μπάσκετ Αστέρια του Θοδωρή Ροδόπουλου και τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν με την ομάδα του Απόλλων Καλαμαριάς στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Η εμπειρία του στην Β’ Εθνική είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς αποτέλεσε βασικό στέλεχος στις ομάδες που αγωνίστηκε δηλαδή σε Ανατόλια, Αργοναύτη Καλαμαριάς και Στρατώνι. Η διοίκηση του Μακεδονικού καλωσορίζει τον παίκτη στην ομάδα και του εύχεται μία υγιής χρονιά χωρίς τραυματισμούς και να βοηθήσει τα μέγιστα με την εμπειρία του, στην επίτευξη των στόχων του ιστορικού μας συλλόγου στην Β’ Εθνική.

ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕ ΠΥΛΑΙΑΣ

Από το γυναικείο τμήμα υποδομών της  Α.Ε. ΠΥΛΑΙΑΣ  ανακοινώνεται ότι έχουν ξεκινήσει οι δωρεάν ανοιχτές προπονήσεις μπάσκετ για τη στελέχωση των τμημάτων Προμίνι , Μίνι , Κορασίδων .

Από 6 Μαϊου έως 15 Ιουνίου δωρεάν προπονήσεις για τη στελέχωση των τμημάτων μπάσκετ της ακαδημίας   κοριτσιών από ηλικίες 6-14 χρονών .
Οι προπονήσεις θα γίνονται στο ΔΑΚ Πυλαίας Τρίτη 18:00- 19:00, Σάββατο 15:00-16:00, Κυριακή 9:00 - 10:00.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ :

HEAD COACH , ΜΠΑΜΠΗΣ ΜΕΤΡΙΤΙΔΗΣ: 6945898431
ΥΠ. ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ , ΠΕΤΡΟΣ ΜΠΟΖΙΝΗΣ : 6981107247

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ:  Dr Πανουτσακόπουλος Βασίλης - Προπονητής Φυσικής Αγωγής , Προπονητής Φυσικής Κατάστασης
                           Dr Κοτζαμανίδου Μαριάνα - Φυσικοθεραπεύτρια , Καθηγήτρια Ειδικής Φυσικής Αγωγής.

Ελάτε να κάνουμε την πυλαία την πύλη του αθλητισμού της πόλης μας , βασιζόμενοι στο καλύτερο στελεχιακό δυναμικό στο χώρο του αθλητισμού.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *