ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Μαχητές Πειραματικό Πεύκων | Έκλεισε ο Γιώργος Ελευθεριάδης| Ανακοίνωση

Μια νέα προσθήκη ανακοίνωσε σήμερα η Διοίκηση της ομάδος μας.
Ο Γιώργος Ελευθεριάδης θα είναι για τον επόμενο χρόνο παίκτης της ομάδος μας. Ο δυναμικός νεαρός γκαρντ που έχει αρκετές παραστάσεις από την κατηγορία από τη θητεία του στον Ερμή Λαγκαδά θα βοηθήσει τα μέγιστα στη φετινή προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα μας. Με όπλο του τη δυνατή άμυνα αλλά και τη δημιουργία θα αποτέσει μια λύση για τον coach Γεροφώτη και στις 2 θέσεις των γκαρντ.
Ευχαριστούμε τη Διοίκηση του Ερμή Λαγκαδά για τη συνεργασία της στο δανεισμό του παίκτη. Εμείς από τη μεριά μας του ευχόμαστε κάθε επιτυχία και μακριά από τραυματισμούς.


Μη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία.Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ - ΑΡΕΤΣΟΥ Α.Ο. 53-59 (Κ20) ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ 2/5/2017

Σε τρίτο παιχνίδι θα κριθεί ποιος θα περάσει στα τελικά από το ζευγάρι Παναθλητικός Πειραματικό - Αρετσού Α.Ο. αφού στο δεύτερο παιχνίδι η ομάδα της Αρετσούς κατάφερε να επικρατήσει στο κλειστό του Επταπυργίου με την ίδια διαφορά πόντων που είχε επικρατήσει και ο Παναθλητικός Πειραματικό στο πρώτο παιχνίδι.
Πρώτο παιχνίδι 60-66
Δεύτερο παιχνίδι 53-59.

Διαιτητές : Πράττος - Τσαλκιτζής 

Δεκάλεπτα: 18-19,34-41,47-51,53-59

Παναθλητικός Πειραματικό ( Δημητρόπουλος - Αλεξούδης ): Παπανικολάου , Βαρίτης 11(2), Τσολάκης 27(3), Μαδεμλής 7, Διαμαντόπουλος 3(1), Βασιλείου 3(1),Κουνατίδης , Ζάχαρης, Σαμαράς 2, Γιαννούλης .

Αρετσού Α.Ο. (Πετρόπουλος ): Μιχαηλίδης 11(1), Παπαδόπουλος 21(4), Βαγιάτης 9(1), Δελκούσης 4, Βακιρτζής , Μαλλολάρι 12, Ξυγωνάκης 2.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *