ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Απόλλων Καλαμαριάς - ΓΑΣ Κομοτηνής 73 - 69 Γ εθνική highlights

Παρακολουθείστε τα στιγμιότυπα του αγώνα μπάσκετ του 4ου ομίλου της Γ εθνικής μεταξύ του Απόλλων Καλαμαριάς και του ΓΑΣ Κομοτηνής . Μια καλή νίκη για την ομάδα του Πόλυ Γεωργιάδη , απέναντι σε μια από τις πιο δυνατές ομάδες του ομίλου.


Μη ξεχνάτε να εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube 
Μη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία. Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά  στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

1o το μίνι κοριτσιών του Παναθλητικού Συκεών Πειραματικού στο Τουρνουά Ατέρμων Κιλκίς


1o το μίνι κοριτσιών του Παναθλητικού Συκεών Πειραματικού στο Τουρνουά Ατέρμων Κιλκίς. 
Τα κορίτσια της Ελεάνας Γιαννάτση αποδίδοντας εξαιρετικό μπάσκετ κατέκτησαν αυτό το πολύ σημαντικό τουρνουά το οποίο διεξήχθη στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του Ατέρμων στον Αγ. Παντελεήμονα Κιλκίς.  Ο Παναθλητικός κέρδισε στον ημιτελικό τους Αετούς Κιλκίς με 49 – 23 και στον τελικό την Δόξα Δρυμού με 43 – 34.
Αναλυτικότερα οι πόντοι της ομάδας:
Με Αετούς Κιλκίς: Μπάδη 2, Χριστίνα 5, Λογάρου 4, Κόλλη 6, Πρασσά 7, Γκόγκου 6, Σαριδάκη 5, Παπαδάτου 6, Κουλιού 2, Τσίρου 6
Με Δόξα Δρυμού: Μπάδη 10, Χριστίνα 2, Λογάρου, Κόλλη 2, Πρασσά, Γκόγκου, Σαριδάκη 2, Παπαδάτου 4, Κουλιού 23, Τσίρου.
Την 2η θέση στο τουρνουά κατέκτησε η Δόξα Δρυμού ενώ την 3η θέση κατέκτησε ο Ατέρμων κερδίζοντας στον μικρό τελικό τους Αετούς Κιλκίς.
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *