ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Μαχητές Πειραματικό Πεύκων | Έκλεισε ο Γιώργος Ελευθεριάδης| Ανακοίνωση

Μια νέα προσθήκη ανακοίνωσε σήμερα η Διοίκηση της ομάδος μας.
Ο Γιώργος Ελευθεριάδης θα είναι για τον επόμενο χρόνο παίκτης της ομάδος μας. Ο δυναμικός νεαρός γκαρντ που έχει αρκετές παραστάσεις από την κατηγορία από τη θητεία του στον Ερμή Λαγκαδά θα βοηθήσει τα μέγιστα στη φετινή προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα μας. Με όπλο του τη δυνατή άμυνα αλλά και τη δημιουργία θα αποτέσει μια λύση για τον coach Γεροφώτη και στις 2 θέσεις των γκαρντ.
Ευχαριστούμε τη Διοίκηση του Ερμή Λαγκαδά για τη συνεργασία της στο δανεισμό του παίκτη. Εμείς από τη μεριά μας του ευχόμαστε κάθε επιτυχία και μακριά από τραυματισμούς.


Μη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία.Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

1o το μίνι κοριτσιών του Παναθλητικού Συκεών Πειραματικού στο Τουρνουά Ατέρμων Κιλκίς


1o το μίνι κοριτσιών του Παναθλητικού Συκεών Πειραματικού στο Τουρνουά Ατέρμων Κιλκίς. 
Τα κορίτσια της Ελεάνας Γιαννάτση αποδίδοντας εξαιρετικό μπάσκετ κατέκτησαν αυτό το πολύ σημαντικό τουρνουά το οποίο διεξήχθη στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του Ατέρμων στον Αγ. Παντελεήμονα Κιλκίς.  Ο Παναθλητικός κέρδισε στον ημιτελικό τους Αετούς Κιλκίς με 49 – 23 και στον τελικό την Δόξα Δρυμού με 43 – 34.
Αναλυτικότερα οι πόντοι της ομάδας:
Με Αετούς Κιλκίς: Μπάδη 2, Χριστίνα 5, Λογάρου 4, Κόλλη 6, Πρασσά 7, Γκόγκου 6, Σαριδάκη 5, Παπαδάτου 6, Κουλιού 2, Τσίρου 6
Με Δόξα Δρυμού: Μπάδη 10, Χριστίνα 2, Λογάρου, Κόλλη 2, Πρασσά, Γκόγκου, Σαριδάκη 2, Παπαδάτου 4, Κουλιού 23, Τσίρου.
Την 2η θέση στο τουρνουά κατέκτησε η Δόξα Δρυμού ενώ την 3η θέση κατέκτησε ο Ατέρμων κερδίζοντας στον μικρό τελικό τους Αετούς Κιλκίς.












ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *