ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

FULL GAME | ΠΑΣ Γιάννινα - Πάνθηρες Καβάλας 60 - 24 22/06/2018

Παρακολουθείστε τον αγώνα  της 3ης ημέρας του ειδικού πρωταθλήματος ανόδου γυναικών , μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννινα και των Πανθήρων Καβάλας .


Μη ξεχνάτε να εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YoutubeΜη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία.Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Παναθλητικού Πειραματικού στους Ίκαρους Σερρών

Την Κυριακή 5-3-2016 στο γήπεδο των Σερρών η ομάδα μας αντιμετώπισε την ομάδα των Ικάρων σε ένα παιχνίδι μεγίστης σημασίας και για τις δυο ομάδες,αφού και οι δυο πλέον έχουν τον ίδιο στόχο. Την άνοδο.
Ένα γήπεδο το οποίο κατακλείστηκε από φιλάθλους των Σερρών και από παιδάκια των ακαδημιών του Σερραϊκού συλλόγου.
Το παιχνίδι ήταν μια διαφήμιση του μπάσκετ,τόσο μέσα όσο και έξω από το παρκέ,με αποκορύφωμα όταν η ομάδα μας μετά το νικηφόρο για εμάς αποτέλεσμα,φώναξε στο κέντρο του γηπέδου,χειροκροτήθηκε από 250 και πλέον ανθρώπους που βρισκόταν στην κερκίδα.
Σαν διοίκηση του συλλόγου,νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ τους ανθρώπους των Σερρών για την άψογη φιλοξενία και ευελπιστούμε σύντομα να μπορέσουμε να ανταποδώσουμε.
Καλή συνεχεία στη δύσκολη συνέχεια  του πρωταθλήματος.
Μετά τιμής 
Η διοίκηση του 
Παναθλητικού Πειραματικού Συκεών

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *