ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

2nd Pefka Basketball Camp 2018 | Vid - Pics

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε το 2nd  Pefka Basketball Camp 2018 , υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση του Νίκου Χασόπουλου.
Υπερδιπλάσια η συμμετοχή των παιδιών , σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά και πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από παιδιά όλης της πόλης .

Παρακολουθείστε τι δήλωσε ο υπεύθυνος ακαδημιών των Μαχητών Πειραματικού Πεύκων , Νίκος Χασόπουλος , και μη ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube

Δείτε τις φωτογραφίες και ακολουθείστε μας στο fecebook,Instagram, twitter
.

Πέρασε και από τη Καλαμαριά ο Ολυμπιακός Βόλου με 47-65

Ο Απόλλων Καλαμαριάς με πάρα πολλές ελλείψεις βασικών παικτριών,  με μια αποβολή (Της Καϊμακτσή) και με τις υπόλοιπες παίκτριες νεανίδες έχασε από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό Βόλου. 
Παρ όλα αυτά αξίζουν συγχαρητήρια στις παίκτριες της Καλαμαριάς για την αγωνιστικότητα που έδειξαν και παρά τις ελλείψεις , μπόρεσαν και αντιστάθηκαν για ένα ημίχρονο.
Ο Ολυμπιακός Βόλου από την άλλη χρειάζεται ακόμη μια νίκη για να χριστεί και τυπικά πρωταθλητής .Νίκη που αν πετύχει την επόμενη αγωνιστική , στην έδρα του με τον Πιερικό Αρχέλαο, δικαιολογημένα θα ανοίξει τις πρώτες σαμπάνιες.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ : 17-16, 21-27, 35-45, 47-65

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ : Γιαννούλης .-Θωμόπουλος

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (Γκογκάκης-Καρακασίδου): Σταμπή 4, Ιγγλέζου 13(2), Μαϊδάτση 2, Καλαντίδου 7, Ακσεχέρογλου 10, Σολωμού 5, Πολυχρονιάδου, Νεφελούδη, Καϊμακτσή 6, Γραμματικού.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Καπουρνιώτης-Μπορίνος): Νούλα, Παγκαλίδου 3(1), Αγαγιώτη 7, Ζέρβα 9(16ρ.), Σουλτάνη 8, Τότση, Χούτα, Ταντουρόφσκα 18(2), Ζήτη 2, Αγκάνη 2, Δημητριάδου 5, Κοτσιάφτη 11. 

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *