Ο Μακεδονικός καλοσωρίζει τον Θοδωρή Χατζίδη

Ο Α.Σ.Μακεδονικός με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον έμπειρο 28χρονο σέντερ, ύψους 2,02, Θοδωρή Χατζίδη. Ο Θοδώρης Χατζίδης αναδείχθηκε από την ακαδημία μπάσκετ Αστέρια του Θοδωρή Ροδόπουλου και τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν με την ομάδα του Απόλλων Καλαμαριάς στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Η εμπειρία του στην Β’ Εθνική είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς αποτέλεσε βασικό στέλεχος στις ομάδες που αγωνίστηκε δηλαδή σε Ανατόλια, Αργοναύτη Καλαμαριάς και Στρατώνι. Η διοίκηση του Μακεδονικού καλωσορίζει τον παίκτη στην ομάδα και του εύχεται μία υγιής χρονιά χωρίς τραυματισμούς και να βοηθήσει τα μέγιστα με την εμπειρία του, στην επίτευξη των στόχων του ιστορικού μας συλλόγου στην Β’ Εθνική.

ΠΑΟΚ - Παναθλητικός Πειραματικό 77 - 38 τελικό F4 Κορασίδες (Φωτογραφίες)

Δεν υπάρχουν πολλά να πούμε για το παιχνίδι. Ένας δυνατός ΠΑΟΚ  , ένας Παναθλητικός με πολλά λάθη και μια πολύ μέτρια διαιτησία.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ : Καρκαλέτσης - Τσαλκιτζής

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 18-8,42-14,62-22,77-38

ΠΑΟΚ( Παπαδόπουλος - Ξανθόπουλος): Μουμτζή 6, Στεργάκη 5(1), Ζέρβα, Φίλιου 4, Γενναίου, Φειδά 5, Θεοδώρου 3, Αθανασιάδου 19(1), Δαιμονάκου 5, Κατσαμούρη 3, Πολυμένη 23(3).

ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ (Καφαντάρη - Γιαννάτση ): Καλογρίδου 15, Μπαχαρίδου 4, Ματσούκα 2, Αναγνωστοπούλου 3, Αργύρη, Σιδηροπούλου 5, Βεζυργιάννη 3, Στάθη 4, Παπαδάτου, Θεοδοσίου 2, Παπαμιλτιάδου, Κουλιού.


ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *