ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Μαχητές Πειραματικό Πεύκων | Έκλεισε ο Γιώργος Ελευθεριάδης| Ανακοίνωση

Μια νέα προσθήκη ανακοίνωσε σήμερα η Διοίκηση της ομάδος μας.
Ο Γιώργος Ελευθεριάδης θα είναι για τον επόμενο χρόνο παίκτης της ομάδος μας. Ο δυναμικός νεαρός γκαρντ που έχει αρκετές παραστάσεις από την κατηγορία από τη θητεία του στον Ερμή Λαγκαδά θα βοηθήσει τα μέγιστα στη φετινή προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα μας. Με όπλο του τη δυνατή άμυνα αλλά και τη δημιουργία θα αποτέσει μια λύση για τον coach Γεροφώτη και στις 2 θέσεις των γκαρντ.
Ευχαριστούμε τη Διοίκηση του Ερμή Λαγκαδά για τη συνεργασία της στο δανεισμό του παίκτη. Εμείς από τη μεριά μας του ευχόμαστε κάθε επιτυχία και μακριά από τραυματισμούς.


Μη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία.Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

Η ΒΑΓΓΩ ΤΣΟΥΜΠΕΡΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΑΡΧΕΛΑΟ

Μια από τις πολλά υποσχόμενες παίκτριες του Ηρακλή , η Βάγγω Τσουμπερλή δήλωσε στο GrSpotakia , για τον αγώνα με τον Πιερικό Αρχέλαο:

"Καταρχάς συγχαρητήρια στην άλλη ομάδα . Μπήκαμε από την αρχή δυνατά στο παιχνίδι και δεν δώσαμε περιθώρια για να μας κερδίσουν ! Ήταν μια δύσκολη βδομάδα γιατί προηγήθηκε ένα περιστατικό που μας αποσυντόνισε . Παρόλα αυτά δουλεύουμε σκληρά καθημερινά  , βλέποντας κάθε ματς ξεχωριστά δίνοντας το 100% μας ! Ο στόχος μας  παραμένει ο ίδιος, η άνοδος στην Α1 ! Τώρα έχουμε ένα ματς με το Ρύσιο μπροστά μας και πρέπει να δουλέψουμε ! Βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά και συνεχίζουμε δυνατά χωρίς , να μας σταματάει τίποτα !"

Διαιτητές: Τσιρόγλου-Ιορδανίδης
Δεκάλεπτα: 21-12, 49-24, 70-40, 92-53
ΗΡΑΚΛΗΣ (Συρόπουλος): Τσουμπερλή 12, Ελευθεριάδου 7, Κωτούλα 15(4), Γιαννούδη 2, Τσακίρη, Τσαμπούρη 17(4), Μαργαρίτη 10, Γεροστεργίου 9, Τζιότζιου 4, Λαγκαδιώτου, Λογδανίδου, Καρακούλα 16.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ(Τσιρογιάννη): Καραλή, Πουρσανίδου, Ζουγκουρίδου 12(2), Φλώρου 23(1), Γκοτζαμάνη 5(1), Παπανικολάου 2, Μπαγκλαρίδου 6, Λεκάι 1, Ακριτίδου, Δημητρίαδου 4.


ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *