ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

2nd Pefka Basketball Camp 2018 | Vid - Pics

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε το 2nd  Pefka Basketball Camp 2018 , υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση του Νίκου Χασόπουλου.
Υπερδιπλάσια η συμμετοχή των παιδιών , σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά και πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από παιδιά όλης της πόλης .

Παρακολουθείστε τι δήλωσε ο υπεύθυνος ακαδημιών των Μαχητών Πειραματικού Πεύκων , Νίκος Χασόπουλος , και μη ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube

Δείτε τις φωτογραφίες και ακολουθείστε μας στο fecebook,Instagram, twitter
.

Η ΕΛΛΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ Ε.Ο.ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

Διαβάστε τι δήλωσε η Έλλη Ζωγράφου , μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Ε.Ο.Σταυρούπολης , στο GrSpotakia:

"Μετά από μια κακή ήττα, με την ομάδα των Σερρών ,  επανήλθαμε και κερδίσαμε το  σημερινό παιχνίδι. Στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού ήμασταν συγκεντρωμένες και ψύχραιμες , κάτι που μας έλλειπε στο προηγούμενο.  Ήμασταν καλές επιθετικά αλλά κακές αμυντικά . Ελπίζω να κρατήσουμε τα καλά στοιχεία και να αποκτήσουμε μια σταθερή απόδοση. Πιστεύω πως μπορούμε να ανεβούμε στη βαθμολογία και να φέρουμε καλύτερα αποτελέσματα στον δεύτερο γύρο ."

Διαιτητές: Παπαθανασίου, Τσανακτσίδης
Δεκάλεπτα: 17-14, 23-32, 33-42, 48-53
ΕΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Μπαξεβάνος): Μυγδαλιά 11, Σαμαρά 3, Αντωνιάδου,  Κωστανάκη 11(1), Κανέλογλου 5, Τσάνταλη 2, Πεχλιβανίδου 16(1), Κελεκίδου.
ΑΕ ΠΥΛΑΙΑΣ (Λίτσου-Γιάνναρος): Ζωγράφου 9, Πετρίδου 7(1), Γρηγοριάδου, Κοκκίνου 14, Βατσιτσίδου 14, Ζιβώνη, Καρατζά, Γαλιτσιάνου 9, Πλουμπή.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *