Παναγιώτης Ψαριανός| Αναλαμβάνει Junior και Προμίνι Μακεδονικού

Η ακαδημία μπάσκετ του Μακεδονικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον έμπειρο coach Παναγιώτη Ψαριανό.
Ο 37χρονος coach έχει εργασθεί με ιδιαίτερη επιτυχία σε Άρη, Ηρακλή, Αχιλλέα Τριανδρίας, Κεραυνό Αγίου Παύλου και Ανατόλια αναλαμβάνοντας φέτος τα τμήματα Junior και Προμίνι του συλλόγου μας.
Η οικογένεια του Μακεδονικού τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει.


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΡΕΑΣ ΝΤΟΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Η αρχηγός της γυναικείας ομάδας του ΠΑΣ Γιάννινα Πανωραία (Ρέα ) Ντόκου , μίλησε στο GrSpotakia  , για την ομάδα της , το χώρο του γυναικείου μπάσκετ και τον τρόπο που μπορεί να βελτιωθεί η κατάσταση.


GrSp: Πως βλέπεις την πορεία του ΠΑΣ Γιάννινα μέχρι αυτή τη στιγμή . Με την τελευταία νίκη της ομάδας θεωρείς ότι είναι μέσα στους φετινούς στόχους της;

Ρέα Ντόκου: Η μέχρι τώρα πορεία μας και η βαθμολογική θέση στην οποία βρισκόμαστε, δεν είναι η αναμενόμενη που είχαμε βάλει στόχο στην αρχή της χρονιάς και αυτό λόγω των αλλεπάλληλων σημαντικών τραυματισμών, έχουν αλλάξει την ισορροπία της ομάδας!  Αυτή τη στιγμή παλεύουμε με όλες μας τις δυνάμεις και με την στήριξη του κόσμου που  ,βρίσκεται πάντα στο πλευρό μας, ευελπιστούμε ότι θα τα καταφέρουμε και θα παραμείνουμε στη κατηγορία!

GrSp :Που πιστεύεις ότι βρίσκεται αυτή τη στιγμή το γυναικείο μπάσκετ ; Θεωρείς ότι θα μπορούσε να είναι καλύτερη η κατάσταση;

Ρέα Ντόκου: Πιστεύω ότι το γυναικείο μπάσκετ βρίσκεται ακόμη πίσω γιατί είναι λίγα τα σωματεία που λειτουργούν σωστά τόσο στο οργανωτικό κομμάτι όσο και στο οικονομικό!Αυτή τη στασιμότητα την έχει παρατείνει ακόμη περισσότερο και η δυσμενής οικονομική κατάσταση που έχει περιέλθει η χώρα τα τελευταία χρόνια και κατ' επέκταση και ο αθλητικός κλάδος .Τέλος επισημαίνω ότι δεν υπάρχει η κατάλληλη προβολή του γυναικείου μπάσκετ από την πολιτεία προκειμένου αυτό να αναδειχθεί και να εξελιχθεί!

GrSp: Τι έχεις να προτείνεις για να βελτιωθεί η κατάσταση;

Ρέα Ντόκου :  Για να βελτιωθεί η κατάσταση θεωρώ ότι θα πρέπει να συμβάλλουν όλοι από προπονητές μέχρι διοικήσεις και ομοσπονδίες. Οι άνθρωποι που ασχολούνται με μια ομάδα πρέπει να είναι σοβαροί, με όνειρα και φιλοδοξίες . Όσο υπάρχει κόσμος που αγαπάει το μπάσκετ και το στηρίζει, θα έχουμε μια ελπίδα για καλύτερο μέλλον.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *