ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Μαντουλίδης - ΠΑΟΚ 62 73 Final4 U18 men highlights

Παρακολουθείστε τα στιγμιότυπα του πρώτου αγώνα μπάσκετ της πρώτης ημέρας της τελικής φάσης της ΕΚΑΣΘ - Final4 εφήβων , μεταξύ του Μαντουλίδη και του ΠΑΟΚ 62-73.

Περιγραφή Παναγιωτίδης Αλέξανδρος


Μη ξεχνάτε να εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube
Μη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία. Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά  στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΡΕΑΣ ΝΤΟΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Η αρχηγός της γυναικείας ομάδας του ΠΑΣ Γιάννινα Πανωραία (Ρέα ) Ντόκου , μίλησε στο GrSpotakia  , για την ομάδα της , το χώρο του γυναικείου μπάσκετ και τον τρόπο που μπορεί να βελτιωθεί η κατάσταση.


GrSp: Πως βλέπεις την πορεία του ΠΑΣ Γιάννινα μέχρι αυτή τη στιγμή . Με την τελευταία νίκη της ομάδας θεωρείς ότι είναι μέσα στους φετινούς στόχους της;

Ρέα Ντόκου: Η μέχρι τώρα πορεία μας και η βαθμολογική θέση στην οποία βρισκόμαστε, δεν είναι η αναμενόμενη που είχαμε βάλει στόχο στην αρχή της χρονιάς και αυτό λόγω των αλλεπάλληλων σημαντικών τραυματισμών, έχουν αλλάξει την ισορροπία της ομάδας!  Αυτή τη στιγμή παλεύουμε με όλες μας τις δυνάμεις και με την στήριξη του κόσμου που  ,βρίσκεται πάντα στο πλευρό μας, ευελπιστούμε ότι θα τα καταφέρουμε και θα παραμείνουμε στη κατηγορία!

GrSp :Που πιστεύεις ότι βρίσκεται αυτή τη στιγμή το γυναικείο μπάσκετ ; Θεωρείς ότι θα μπορούσε να είναι καλύτερη η κατάσταση;

Ρέα Ντόκου: Πιστεύω ότι το γυναικείο μπάσκετ βρίσκεται ακόμη πίσω γιατί είναι λίγα τα σωματεία που λειτουργούν σωστά τόσο στο οργανωτικό κομμάτι όσο και στο οικονομικό!Αυτή τη στασιμότητα την έχει παρατείνει ακόμη περισσότερο και η δυσμενής οικονομική κατάσταση που έχει περιέλθει η χώρα τα τελευταία χρόνια και κατ' επέκταση και ο αθλητικός κλάδος .Τέλος επισημαίνω ότι δεν υπάρχει η κατάλληλη προβολή του γυναικείου μπάσκετ από την πολιτεία προκειμένου αυτό να αναδειχθεί και να εξελιχθεί!

GrSp: Τι έχεις να προτείνεις για να βελτιωθεί η κατάσταση;

Ρέα Ντόκου :  Για να βελτιωθεί η κατάσταση θεωρώ ότι θα πρέπει να συμβάλλουν όλοι από προπονητές μέχρι διοικήσεις και ομοσπονδίες. Οι άνθρωποι που ασχολούνται με μια ομάδα πρέπει να είναι σοβαροί, με όνειρα και φιλοδοξίες . Όσο υπάρχει κόσμος που αγαπάει το μπάσκετ και το στηρίζει, θα έχουμε μια ελπίδα για καλύτερο μέλλον.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *