Μακεδονικός| Ανανέωσε ο Γιάννης Κομμάτας

Ο Α.Σ.Μακεδονικός ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας και για την επόμενη χρονιά, με τον 19χρονο ταλαντούχο guard, Γιάννη Κομμάτα, ο οποίος έχει αναδειχθεί μέσα από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Η διοίκηση του Μακεδονικού εύχεται στον αθλητή μία υγιής χρονιά χωρίς τραυματισμούς και να πετύχει τους στόχους του τόσο σε προσωπικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο.


Η ΑΝΘΗ ΜΠΑΛΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

Ο Αθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό , στο κλειστό Π.Γιαννακόπουλος. Ο Αθηναϊκός και ο Παναθηναϊκός είναι δυο ομάδες με κοινούς στόχους .
Η Ανθή Μπαλτά, μια από τις εμπειρότερες παίκτριες του Αθηναϊκού, μετά το νικηφόρο παιχνίδι , δήλωσε στο GrSpotakia :
" Δύσκολο παιχνίδι ,απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα με τους ίδιους στόχους με εμάς.
Πονηρό ματς με την απουσία της ψηλής τους αλλά είμασταν συγκεντρωμένες σ'όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού με εξαίρεση κάποιες στιγμές και καταφέραμε και φύγαμε με το διπλό. Το θέλαμε πολύ και το δείξαμε.
Έχουμε δύσκολη συνέχεια και πρέπει να μείνουμε ήρεμες και να δουλέψουμε πολύ και στο τέλος της χρονιάς θα κάνουμε ταμείο.
Πολλά συγχαρητήρια σ'όλη την ομάδα"

Παναθηναϊκός - Αθηναϊκός 69-75
Διαιτητές: Πολυχρόνης, Γιακείμη
Δεκάλεπτα: 17-27, 30-41, 43-56, 69-75
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Πρέκας): Κασδαγλή, Μούλη 18, Ανταμς 16(2), Καλαμπάκου 8(2), Πράπα, Σλούκα 3(1), Διέλα 7(2), Εϊβερι 17(4), Σαπαλίδου, Εζετζα-Τσινάσα.
ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Καλογερόπουλος): Δασκαλοπούλου 5(1), Καλογήρου 11(3),  Παντέλη12, Μπαλτά 14(2), Κόνιαλη 2, Νίξινα, Ουίλιαμς 14, Αλμπάνεζ 17(1).

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *