Παναγιώτης Ψαριανός| Αναλαμβάνει Junior και Προμίνι Μακεδονικού

Η ακαδημία μπάσκετ του Μακεδονικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον έμπειρο coach Παναγιώτη Ψαριανό.
Ο 37χρονος coach έχει εργασθεί με ιδιαίτερη επιτυχία σε Άρη, Ηρακλή, Αχιλλέα Τριανδρίας, Κεραυνό Αγίου Παύλου και Ανατόλια αναλαμβάνοντας φέτος τα τμήματα Junior και Προμίνι του συλλόγου μας.
Η οικογένεια του Μακεδονικού τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει.


ΑΡΗΣ - Αστέρας Ιπποδρομίου 73-53 (Κορασίδες)

Πολύ καλά ξεκίνησε ο ΑΡΗΣ στα πρώτα λεπτά του αγώνα και προηγήθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο με τη Βαντσιούρη να "πυροβολεί" από παντού  33-15.
 Στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου η Βαντσιούρη χεώνεται με το 4ο φάουλ και ο Βαγγέλης Κουλακιώτης κάνει αλλαγή .
Στο ημίχρονο ο ΑΡΗΣ προηγήθηκε με 51-32  αν και κατά τη διάρκεια του δεκαλέπτου ο Αστέρας Ιπποδρομίου μείωσε στους 14.
Μπερμπέρη  και Κωφοκώτσιου χρεώθηκαν στο τρίτο δεκάλεπτο με το τέταρτο φάουλ , αλλά συνέχισαν να αγωνίζονται και ο ΑΡΗΣ να κλείνει το δεκάλεπτο  64-42.
Στο 4ο δεκάλεπτο ο ΑΡΗΣ κράτησε τη διαφορά  και νίκησε 73 - 53


Διαιτητές: Σελεβός , Κωνσταντινέλης.
Δεκάλεπτα :33-15, 51-32,64-42, 73-53

ΑΡΗΣ(Κουλακιώτης-Μακρής): Γκρίτζαλη 22, Γράψα Εύα 15(1), Βαντσιούρη 20(4), Καραμπατζάκη Α., Ατζέμη, Μπαξεβανίδου, Κωφοκώτσιου 6, Ευφραιμίδου, Ουζούνη Μαρ. 4, Μπερμπέρη 6, Κυρπιζλίδου, Καρβουνιάδου.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΟΥ-ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ (Παλαμουτίδου-Νικολαϊδης): Λέξα 12, Σιφναίου, Γκαβέζου, Γκιώργκη, Βαλσαμοπούλου 8, Σταματάκη 2, Γιαλαμά, Τσιστράκη 4, Καζαμία 3, Παπαδοπούλου Δ. 20, Καραχρήστου 4, Παπαδοπούλου Α.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *