Παναγιώτης Ψαριανός| Αναλαμβάνει Junior και Προμίνι Μακεδονικού

Η ακαδημία μπάσκετ του Μακεδονικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον έμπειρο coach Παναγιώτη Ψαριανό.
Ο 37χρονος coach έχει εργασθεί με ιδιαίτερη επιτυχία σε Άρη, Ηρακλή, Αχιλλέα Τριανδρίας, Κεραυνό Αγίου Παύλου και Ανατόλια αναλαμβάνοντας φέτος τα τμήματα Junior και Προμίνι του συλλόγου μας.
Η οικογένεια του Μακεδονικού τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει.


Δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας ήττα για τον Παναθλητικό Πειραματικό

Μαζί στο σκορ πήγαιναν οι δυο ομάδες σχεδόν σε όλο το διάστημα του αγώνα με τον Παναθλητικό Πειραματικό να προηγείται στο πρώτο δεκάλεπτο .
Έπειτα οι γηπεδούχοι πήραν μια μικρή διαφορά την οποία κράτησαν και στο τρίτο δεκάλεπτο , με τον Παναθλητικο Πειραματικό να βρίσκεται κοντά.
Στο τέταρτο δεκάλεπτο η Κομοτηνή πήρε διαφορά στο σκορ και ανάγκασε τον Παναθλητικο Πειραματικό να προσπαθεί να διεκδικήσει τη νίκη χωρίς όμως στο τέλος να τα καταφέρει και έτσι να υποχρεώνεται στη δεύτερη συνεχόμενη και τρίτη φετινή ήττα.

Δεκάλεπτα 11-15 , 32-28 , 49-43 , 64-59

Διαιτητές:  Ελευθεριάδης , Παπάγεωργιου

Α.Ε. Κομοτηνής ( Κοκκινόπουλος ) :Σταματέλος 10(2), Πολυχρονιάδης , Χόνδροπουλος 15(4), Βακρινός, Λεχούδης 7(1) , Σαρινπαλίδης, Κουτσοβασίλης 7(1), Καραμπέκης 12(2) Βαχαρίδης , Παλάκης 14, Λέψης

Παναθλητικός Πειραματικό ( Γεροφώτης ): Βογιατζής 7(2) , Πράντζος 3(1), Τσεσμετζής 6 , Χατζημιχαηλίδης 12 , Καλούτσικος 11 , Κοϊμτζόγλου 11(2), Μαυροματίδης 3 , Μπάκος 6(2) , Κασούρας

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *