ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Μαντουλίδης - ΠΑΟΚ 62 73 Final4 U18 men highlights

Παρακολουθείστε τα στιγμιότυπα του πρώτου αγώνα μπάσκετ της πρώτης ημέρας της τελικής φάσης της ΕΚΑΣΘ - Final4 εφήβων , μεταξύ του Μαντουλίδη και του ΠΑΟΚ 62-73.

Περιγραφή Παναγιωτίδης Αλέξανδρος


Μη ξεχνάτε να εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube
Μη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία. Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά  στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

Δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας ήττα για τον Παναθλητικό Πειραματικό

Μαζί στο σκορ πήγαιναν οι δυο ομάδες σχεδόν σε όλο το διάστημα του αγώνα με τον Παναθλητικό Πειραματικό να προηγείται στο πρώτο δεκάλεπτο .
Έπειτα οι γηπεδούχοι πήραν μια μικρή διαφορά την οποία κράτησαν και στο τρίτο δεκάλεπτο , με τον Παναθλητικο Πειραματικό να βρίσκεται κοντά.
Στο τέταρτο δεκάλεπτο η Κομοτηνή πήρε διαφορά στο σκορ και ανάγκασε τον Παναθλητικο Πειραματικό να προσπαθεί να διεκδικήσει τη νίκη χωρίς όμως στο τέλος να τα καταφέρει και έτσι να υποχρεώνεται στη δεύτερη συνεχόμενη και τρίτη φετινή ήττα.

Δεκάλεπτα 11-15 , 32-28 , 49-43 , 64-59

Διαιτητές:  Ελευθεριάδης , Παπάγεωργιου

Α.Ε. Κομοτηνής ( Κοκκινόπουλος ) :Σταματέλος 10(2), Πολυχρονιάδης , Χόνδροπουλος 15(4), Βακρινός, Λεχούδης 7(1) , Σαρινπαλίδης, Κουτσοβασίλης 7(1), Καραμπέκης 12(2) Βαχαρίδης , Παλάκης 14, Λέψης

Παναθλητικός Πειραματικό ( Γεροφώτης ): Βογιατζής 7(2) , Πράντζος 3(1), Τσεσμετζής 6 , Χατζημιχαηλίδης 12 , Καλούτσικος 11 , Κοϊμτζόγλου 11(2), Μαυροματίδης 3 , Μπάκος 6(2) , Κασούρας

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *