Παναγιώτης Ψαριανός| Αναλαμβάνει Junior και Προμίνι Μακεδονικού

Η ακαδημία μπάσκετ του Μακεδονικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον έμπειρο coach Παναγιώτη Ψαριανό.
Ο 37χρονος coach έχει εργασθεί με ιδιαίτερη επιτυχία σε Άρη, Ηρακλή, Αχιλλέα Τριανδρίας, Κεραυνό Αγίου Παύλου και Ανατόλια αναλαμβάνοντας φέτος τα τμήματα Junior και Προμίνι του συλλόγου μας.
Η οικογένεια του Μακεδονικού τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει.


Η Δήμητρα Καμπουράκη μιλάει για το σημερινό παιχνίδι με τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου

Η Δήμητρα Καμπουράκη , μια από τις πιο υποσχόμενες παίκτριες της Νίκης Λευκάδας , μιλάει στο GrSpotakia  για το νικηφόρο παιχνίδι με τον 

"Ήμασταν καλά προετοιμασμένες και διαβασμένες για αυτό το παιχνίδι και με την προσθήκη της τρίτης ξένης μας μπορέσαμε και δουλέψαμε ακριβώς όπως θέλαμε στην προπόνηση!! Ο Κοουτς μας είχε προετοιμάσει πολύ καλά για τον Κρόνο (ξέραμε την επίθεση του και τα κλειδιά του) και όταν ακολουθήσαμε ακριβώς τις οδηγίες του κάναμε ένα 5-28 στο τρίτο δεκάλεπτο και καθαρίσαμε το παιχνίδι."


Δεκάλεπτα: 15-19, 25-32, 30-60, 41-72

Διαιτητές: Τσακαλογιάννης-Κώτσου

ΚΡΟΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Λαγοπόδης): Τζανετάτου, Αυτζή 10, Σπαθάρου 10, Μίχου 1, Πετρν, Σταμάτη 3, Οικονομίδου, Γκέργκι 4, Τσιμπίδη, Γασπαράτου, Σίντι 6, Κυριακοπούλου 4.

ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Δουβίτσας): Χαιριστανίδου 8, Τελίδου 10, Καμπουράκη 8, Μπράουν 17, Στάρα 10, Γούναρη 10, Ψυχογιού, Κέιντι 7, Παπαδοπούλου, Δεληγιάνη 2.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *