ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Μαχητές Πειραματικό Πεύκων | Έκλεισε ο Γιώργος Ελευθεριάδης| Ανακοίνωση

Μια νέα προσθήκη ανακοίνωσε σήμερα η Διοίκηση της ομάδος μας.
Ο Γιώργος Ελευθεριάδης θα είναι για τον επόμενο χρόνο παίκτης της ομάδος μας. Ο δυναμικός νεαρός γκαρντ που έχει αρκετές παραστάσεις από την κατηγορία από τη θητεία του στον Ερμή Λαγκαδά θα βοηθήσει τα μέγιστα στη φετινή προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα μας. Με όπλο του τη δυνατή άμυνα αλλά και τη δημιουργία θα αποτέσει μια λύση για τον coach Γεροφώτη και στις 2 θέσεις των γκαρντ.
Ευχαριστούμε τη Διοίκηση του Ερμή Λαγκαδά για τη συνεργασία της στο δανεισμό του παίκτη. Εμείς από τη μεριά μας του ευχόμαστε κάθε επιτυχία και μακριά από τραυματισμούς.


Μη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία.Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

Στιγμιότυπα Απόλλων Καλαμαριάς - Ηρακλής 49-43 Α2 γυν 29/01/2017

Παρακολουθείστε τα στιγμιότυπα  του αγώνα μπάσκετ της Α2 γυναικών μεταξύ του Απόλλων Καλαμαριάς και του Ηρακλή .
Δείτε το έξυπνο τελευταίο καλάθι του Απόλλωνα ,από τη Βίκυ Ακσεχέρογλου , το οποίο ουσιαστικά έδωσε τους πόντους της νίκης. Την πολύ καλή Σολωμού , με το πολύ μακρινό τρίποντο . Την πολύ καλή Ζωή Καϊμακτσή που τώρα τελευταία έχει ανεβάσει πολύ την απόδοσή της .
Από τον Ηρακλή τη Μαρία Λογδανίδου , που ήταν η δύναμη στις ρακέτες αμυντικά και επιθετικά και τα τρίποντα της Τσαμπούρη η οποία επιθετικά είχε συμπαραστάτρια τη Γεροστεργίου .


ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *