ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Παναθλητικός Συκεών - Ηρακλής 65 - 51 U16 women finals HL

Παρακολουθείστε τα στιγμιότυπα του αγώνα μπάσκετ των κορασίδων της ΕΚΑΣΘ , μεταξύ του Παναθλητικού Συκεών και του Ηρακλή , στα πλαίσια της τελικής φάσης .


Μη ξεχνάτε να εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube


Μη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία.Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

Ανακοίνωση Δ.Σ. Παναθλητικού Πειραματικού για το τελευταίο τρίποντο του Μακεδονικού

Το Δ.Σ. του Παναθλητικού – Πειραματικού Συκεών αισθάνεται την υποχρέωση να ενημερώσει τους φίλους της ομάδας, ότι ήταν, είναι και θα είναι πάγια φιλοσοφία του συλλόγου, «Κάθε αγώνας, να κερδίζεται ή να χάνεται στο γήπεδο». Για το λόγο αυτό και παρά την προφανέστατη αλλοίωση του σκορ στην πρώτη εντός έδρας ήττα της ανδρικής μας ομάδας από τον Μακεδονικό και συγκεκριμένα στο τελευταίο καλάθι του Μακεδονικού το οποίο χρεώθηκε λανθασμένα ως 3ποντο, η ομάδα μας δεν κατέθεσε ένσταση ούτε μπήκε καν σε τέτοια λογική. Η παραπάνω παράβαση δεν αλλοιώνει στο έπακρο την αξία της νίκης του Μακεδονικού, τον οποίο και συγχαίρουμε θερμά, ωστόσο μας αφήνει μια πίκρα για την αδικία που υπέστη η ομάδα μας.


Καλές Γιορτές με Υγεία σε όλους τους αθλητές/τριες,  και τις οικογένειές τους

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *