Μακεδονικός| Ανανέωσε ο Γιάννης Κομμάτας

Ο Α.Σ.Μακεδονικός ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας και για την επόμενη χρονιά, με τον 19χρονο ταλαντούχο guard, Γιάννη Κομμάτα, ο οποίος έχει αναδειχθεί μέσα από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Η διοίκηση του Μακεδονικού εύχεται στον αθλητή μία υγιής χρονιά χωρίς τραυματισμούς και να πετύχει τους στόχους του τόσο σε προσωπικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο.


Δύσκολα νίκησε η Ολύμπια Λάρισας τον ΠΑΣ Γιάννινα- Δήλωση Δέσποινας Σουλιώτη

Δύσκολα κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του ΠΑΣ Γιάννινα η Ολύμπια Λάρισας , μιας και στα πρώτα τρία δεκάλεπτα οι φιλοξενούμενοι διεκδικούσαν τη νίκη , παρά τις πολλές ελλείψεις .

Τι δήλωσε η Δέσποινα Σουλιώτη για το παιχνίδι:

"Μπήκαμε στο παιχνίδι χωρίς να έχουμε την απαιτούμενη συγκέντρωση και δεν εφαρμόσαμε τις οδηγίες του προπονητή ,στο βαθμό που έπρεπε . Η ομάδα των Ιωαννίνων αποδείχτηκε αρκετά ανταγωνιστική ,καθώς μας κόντραρε στα τρία πρώτα δεκάλεπτα. Πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά άπ αυτό το παιχνίδι και να προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας. Κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ."


Δεκάλεπτα: 19-18, 34-35, 51-48, 66-52

Διαιτητές : Γραικός-Πλατέλλα

ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ (Λότφι): Δημητρέλια, Μαρκούτη, Σουλιώτη 12, Κυριτσάκα 1, Παπαστεργίου 6(2), Λιάσκου, Σκαρλή 3(1) , Μαγδαλιανιδου, Κουτσουνούρη 27(3), Καλλίδη 17(3), Ντούρα.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Σιαμέτης): Ντόκου 16(3), Βαλέκα, Γιωτίτσα Ε. 7(1), Μεντεσίδου 12(1), Σταματέλου 4, Γιωτίτσα Δ. 7, Καννή 6(2) , Μπουκουβάλα.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *