Ο Μακεδονικός καλοσωρίζει τον Θοδωρή Χατζίδη

Ο Α.Σ.Μακεδονικός με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον έμπειρο 28χρονο σέντερ, ύψους 2,02, Θοδωρή Χατζίδη. Ο Θοδώρης Χατζίδης αναδείχθηκε από την ακαδημία μπάσκετ Αστέρια του Θοδωρή Ροδόπουλου και τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν με την ομάδα του Απόλλων Καλαμαριάς στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Η εμπειρία του στην Β’ Εθνική είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς αποτέλεσε βασικό στέλεχος στις ομάδες που αγωνίστηκε δηλαδή σε Ανατόλια, Αργοναύτη Καλαμαριάς και Στρατώνι. Η διοίκηση του Μακεδονικού καλωσορίζει τον παίκτη στην ομάδα και του εύχεται μία υγιής χρονιά χωρίς τραυματισμούς και να βοηθήσει τα μέγιστα με την εμπειρία του, στην επίτευξη των στόχων του ιστορικού μας συλλόγου στην Β’ Εθνική.

Απόλλων Καλαμαριάς – ΕΟ Σταυρούπολης 61-39

Εύκολο απόγευμα για τον Απόλλων Καλαμαριάς , ο οποίος επιβλήθηκε εύκολα του Ε.Ο. Σταυρούπολης.
Ο Ε.Ο.Σταυρούπολης άντεξε μόνο για ένα δεκάλεπτο , το οποίο όμως δεν ήταν αρκετό.

Δεκάλεπτα: 13-13, 36-21, 45-27, 61-39

Διαιτητές: Τζιοπάνος Γ.-Τοκμακίδης

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (Γκογκάκης-Καρακασίδου): Σταμπή 11(1), Ιγγλέζου, Παπαρέντη 10(2), Τσίτσου 2, Καλαντίδου 10, Ακσεχέρογλου 13, Σολωμού 9(2), Φλώρου 4, Καϊμακτσή 2(5κλ., 5ταπ.), Γραμματικού.

ΕΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Μπαξεβάνος): Σαμαρά 4(1), Αντωνιάδου 6, Πολύχρου 4(1), Τσαμπάκου 6, Κωστανάκη 13(3), Δροσάκη, Τσάνταλη 5(1), Πεχλιβανίδου.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *