ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

FULL GAME | ΠΑΣ Γιάννινα - Πάνθηρες Καβάλας 60 - 24 22/06/2018

Παρακολουθείστε τον αγώνα  της 3ης ημέρας του ειδικού πρωταθλήματος ανόδου γυναικών , μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννινα και των Πανθήρων Καβάλας .


Μη ξεχνάτε να εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YoutubeΜη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία.Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

Δηλώσεις Ζουγκουρίδου, Κωτούλα μετά τον αγώνα με το Ρύσιο.

Μετά το νικηφόρο εκτός έδρας παιχνίδι με την Αναγέννηση Νέου Ρυσίου η Δώρα Ζουγκουρίδου , αρχηγός του Πιερικού και η Ευγενία Κωτούλα δήλωσαν :

Δώρα Ζουγκουρίδου :Θέλαμε πολύ τη νίκη σήμερα και παίξαμε με καθαρό μυαλό και πάθος έως το τελευταίο λεπτό.Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για το θετικό αποτέλεσμα το οποίο μας δίνει δύναμη και κουράγιο ώστε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις!

Ευγενία Κωτούλα:  Όσο προχωράει το πρωτάθλημα η ομάδα δυναμώνει και βελτιώνεται.Πιστεύω ότι θα έρθουν και αλλά θετικά αποτελέσματα.Συνεχίζουμε τη δουλειά μας με σκοπό τη παραμονή στην κατηγορία!Συγχαρητήρια στην ομάδα μας για τη νίκη!

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *