ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Διήμερο ανοιχτών προπονήσεων στην Ελπίδα Αμπελοκήπων με Γουναριδη

Η ανανεωμένη Ακαδημία μπάσκετ της Ελπίς Αμπελοκήπων συνεχίζει τις προπονήσεις, με την καθοδήγηση του Σταύρου Γουναρίδη.
Με ένα ακόμα διήμερο ανοιχτών προπονήσεων και γνωριμίας θα συνεχίσουν τις προπονήσεις  τα τμήματα υποδομής του μπάσκετ της Ελπίς Αμπελοκήπων προς τους νεαρούς φίλους του αθλήματος με την καθοδήγηση του νέου επικεφαλή της κ.Σταύρου Γουναρίδη! Οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν στο Σχολικό Γυμναστήριο ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ (ΠΕΜΠΤΗ 21/6 στις 8.15μμ & ΤΡΙΤΗ 26/6 στις 7.30μμ) και θα απευθύνονται σε αγόρια και κορίτσια γεννημένα από το 2001 έως και το 2010. Οι ανοιχτές αυτές προπονήσεις θα αποτελέσουν την γνωριμία των ήδη εγγεγραμμένων αθλητών του συλλόγου μας με το ΝΕΟ εξειδικευμένο προπονητικό team του Συλλόγου για τη νέα αγωνιστική περίοδο και ταυτόχρονα το κάλεσμα νέων παιδιών για την ένταξή τους στην οικογένεια της Ελπίς Αμπελοκήπων, καθώς θα τους δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσουν τη φιλοσοφία και τον τρόπο λειτουργίας μας. Ο νέος επικεφαλής της Ακαδημίας κ. Σταύρος Γουναρίδης κ…

Τέλος ο Κτιστάκης από τον Πρωτέα Βούλας .Ανακοίνωση

Ο Α.Ε.Ο ΠΡΩΤΕΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑΝΝΗ ΚΤΙΣΤΑΚΗ.
ΣΤΑ ΣΧΕΔΟΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΑΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΤΙΣΤΑΚΗΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΖΗΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΩΝ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ COACHΚΤΙΣΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *