ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Επένδυση με Γουναρίδη, στις υποδομές της η Ελπίδα Αμπελοκήπων | Ανακοίνωση

Tο ΔΣ της Ελπίδας Αμπελοκήπων ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Σταύρο Γουναρίδη, ο οποίος θα αναλάβει χρέη υπευθύνου υποδομών από την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

«Βασικός στόχος της νέας συνεργασίας είναι η προώθηση του αθλήματος και η δημιουργία φυτωρίου αθλητών που θα στελεχώσουν αργότερα την ανδρική ομάδα του συλλόγου. Η δημιουργική απασχόληση των παιδιών, σε συνδυασμό με την διαρκή βελτίωσή τους αποτελεί για την Ελπίδα τον πιο σημαντικό στόχο.

Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε τον νέο μας συνεργάτη στην οικογένεια της Ελπίδας και του ευχόμαστε υγεία και παραγωγικό έργο», αναφέρει η ανακοίνωση.

Μη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία.Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

Ιωνικός-Ζέφυρος 60-65 Γ' εθνική ανδρών 27/11/2016

Ντέρμπι στο πρώτο ημίχρονο , με τον Ιωνικό να κρατάει ένα μικρό προβάδισμα και να κλείνει το ημίχρονο στους 10 πόντους διαφορά.
Ο Ιωνικός κράτησε το μικρό προβάδισμα έως το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου .Στο τέταρτο δεκάλεπτο και μετά από ένα πραγματικό ντέρμπι το σκηνικό ανατράπηκε και πήρε μικρό προβάδισμα η ομάδα του Ζέφυρου , το οποίο κράτησε μέχρι το τέλος.

Δεκάλεπτα: 19-12, 33-23, 47-45, 60-65
Διαιτητές: Δαμίγος-Λουλουδιάδης
Ιωνικός (Καραμουσαλίδης): Μητακίδης, Δικταπανίδης, Παναγιώτου 18(3), Τουβετζίδης 4, Πολυχρονιάδης, Γκούμας 6, Σιδηροηλίας, Παπαδόπουλος 5, Κουλαξής 10, Καλογεράτος 8, Κούτες, Γεωργιάδης 9
Ζέφυρος  (Τσολάκης): Μυτιληναίος 5(1), Μυλωνάς 20, Αλεξανδρίδης 9, Φωτιάδης, Ουρκέρογλου, Τσιούντος 9, Καμπακάκης 2, Πατίκας, Τσιώγκας 4, Σταφυλάς 5(1), Μυστηλιάδης 11 (1).

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *