ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Απόλλων Καλαμαριάς - ΓΑΣ Κομοτηνής 73 - 69 Γ εθνική highlights

Παρακολουθείστε τα στιγμιότυπα του αγώνα μπάσκετ του 4ου ομίλου της Γ εθνικής μεταξύ του Απόλλων Καλαμαριάς και του ΓΑΣ Κομοτηνής . Μια καλή νίκη για την ομάδα του Πόλυ Γεωργιάδη , απέναντι σε μια από τις πιο δυνατές ομάδες του ομίλου.


Μη ξεχνάτε να εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube 
Μη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία. Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά  στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

Απόλλων Καλαμαριάς - Αναγέννηση Νέου Ρυσίου 58-40 Α2 μπάσκετ γυναικών 20/11/2016

Ντέρμπι ήταν το πρώτο δεκάλεπτο , με την ομάδα του Νέου Ρυσίου να είναι πιο αποτελεσματική και να βρίσκει λύσεις από την περιφέρεια με την Ψαρά και να παίρνει μια μικρή διαφορά.
Η ομάδα του Ρυσίου συνέχισε να προηγείται και στο δεύτερο δεκάλεπτο , στην αρχή του οποίου ο Απόλλων αντιμετώπησε επιθετικό προβλημα.
Στο τρίτο δεκάλεπτο το Ρύσιο έμεινε από επίθεση και μετά την καλή άμυνα και επίθεση του Απόλλωνα το σκορ μετατράπηκε σε 45-28.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Απόλλων απλά κράτησε και μεγάλωσε τη διαφορά.

Διαιτητές : Πράττος , Καρκαλέτσης.

Δεκάλεπτα: 11-14,22-23,45-28,58-40

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (Γκογκάκης-Καρακασίδου): Σταμπή 7(1), Παπαρέντη, Τσίτσου 15(1), Παλλάνη , Καλαντίδου 10, Ακσεχέρογλου 15(1), Σολωμού 3, Φλώρου 4, Καϊμακτσή 4, Γραμματικού.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΝΕΟΥ ΡΥΣΙΟΥ(Μύρβαλη-Αποστολίδου): Μαραγκού, Κουλακιώτη, Καλομιτσίνη 2,Καζαντζή 3,  Ταυροπούλου 7, Τζίκου, Μούρτου 6, Αγαθαγγελίδου 5(1), Ψαρρά 9(3), Παπαδάκη 6, Βασλαματζή 2, Αθανασιάδου.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *