Ο Μακεδονικός καλοσωρίζει τον Θοδωρή Χατζίδη

Ο Α.Σ.Μακεδονικός με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον έμπειρο 28χρονο σέντερ, ύψους 2,02, Θοδωρή Χατζίδη. Ο Θοδώρης Χατζίδης αναδείχθηκε από την ακαδημία μπάσκετ Αστέρια του Θοδωρή Ροδόπουλου και τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν με την ομάδα του Απόλλων Καλαμαριάς στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Η εμπειρία του στην Β’ Εθνική είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς αποτέλεσε βασικό στέλεχος στις ομάδες που αγωνίστηκε δηλαδή σε Ανατόλια, Αργοναύτη Καλαμαριάς και Στρατώνι. Η διοίκηση του Μακεδονικού καλωσορίζει τον παίκτη στην ομάδα και του εύχεται μία υγιής χρονιά χωρίς τραυματισμούς και να βοηθήσει τα μέγιστα με την εμπειρία του, στην επίτευξη των στόχων του ιστορικού μας συλλόγου στην Β’ Εθνική.

Αναγέννηση Φλόγας - Παναθλητικός Πειραματικό 50-58 εφηβικό 05/11/2016 (Φωτογραφίες)

Ντέρμπι το πρώτο ημίχρονο ,με την ομάδα του Παναθλητικού Πειραματικό να έχει μια μικρή διαφορά , από την αρχή , χωρίς όμως να μπορεί να τη διευρύνει.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθλητικός κράτησε το ίδιο τέμπο και τη διαφορά .


Δεκάλεπτα : 10-15,26-31,35-42,50-58

Διαιτητές : Λόλις , Ψωμιάδης

Αναγέννηση Φλόγας (Τσιπίδης Γ): Χαραλαμπίδης  , Θεοδωρίδης 13  , Κουτίδης 4   , Βασιλειάδης 8 , Δεμουρτζίδης 2 ,Γιασιμπαγιασίδης  3(1), Γρηγορόπουλος  11(1), Αμέτογλου 9 , Μαδεμτζίδης  , Καλαντίδης .

Παναθλητικός Πειραματικό ( Δημητρόπουλος ): Κουνατίδης  6  ,Καρκαλέτσης 4  , Θεοδωσίου  , Παπαδόπουλος  , Κλιγκόπουλος  ,Ριζόπουλος 6  , Βασιλείου  9(1), Δρακάτος 1 , Ζάχαρης 30(1)  , Κόλλιας 2  , Γκογκόσης  .

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *