Ο Μακεδονικός καλοσωρίζει τον Θοδωρή Χατζίδη

Ο Α.Σ.Μακεδονικός με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον έμπειρο 28χρονο σέντερ, ύψους 2,02, Θοδωρή Χατζίδη. Ο Θοδώρης Χατζίδης αναδείχθηκε από την ακαδημία μπάσκετ Αστέρια του Θοδωρή Ροδόπουλου και τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν με την ομάδα του Απόλλων Καλαμαριάς στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Η εμπειρία του στην Β’ Εθνική είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς αποτέλεσε βασικό στέλεχος στις ομάδες που αγωνίστηκε δηλαδή σε Ανατόλια, Αργοναύτη Καλαμαριάς και Στρατώνι. Η διοίκηση του Μακεδονικού καλωσορίζει τον παίκτη στην ομάδα και του εύχεται μία υγιής χρονιά χωρίς τραυματισμούς και να βοηθήσει τα μέγιστα με την εμπειρία του, στην επίτευξη των στόχων του ιστορικού μας συλλόγου στην Β’ Εθνική.

Αναγέννηση Νέου Ρυσίου - Πιερικός Αρχέλαος 50-56 Α2 γυναικών μπάσκετ 27/11/2016

Μεγάλη επιτυχία για τον Πιερικό Αρχέλαο , ο οποίος τελικά πήρε τη νίκη , μετά από ένα αμφίροπο παιχνίδι .
Με αυτή τη νίκη η ομάδα της Τσιρογιάννη έχει βάλει γερές βάσεις , ώστε να μείνει στην Α2 εθνική  κατηγορία.

Διαιτητές : Θεοδωρίδης , Θωμόπουλος

Δεκάλεπτα: 11-12,24-25,42-38,50-56

Αναγέννηση Νέου Ρυσίου ( Μύρβαλη): Μαραγκού 1, Κουλακιώτη 3, Καλομιτσίνη , Καζαντζή 2, Μούρτου 6, Αγαθαγγελίδου 5(1), Ψαρρά 16(3), Ταυροπούλου, Τζίκου 2, Παπαδάκη 8, Βασλαματζή 7(2), Αθανασιάδου.

Πιερικός Αρχέλαος ( Τσιρογιάννη): Μπουμπουλέντρα 2, Πουρσανίδου , Λεκάι, Ζουγκουρίδου 8(1), Φλώρου 21, Γκοτζαμάνη 6, Παπανικολάου 2, Μπαγκλαρίδου 4, Ακριτίδου , Κωτούλα 13, Δημητριάδου.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *