ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Μαχητές Πειραματικό Πεύκων | Ανανέωσε και ο ψηλός

Ο νεαρός σέντερ της ομάδος μας Γιώργος Βαιντερλής θα φορά και τη νέα χρονιά τη φανέλα της ομάδος των Μαχητών Πειραματικού . Ο ψηλός που πρωταγωνίστησε στην ομάδα Κ-20 των Πεύκων, πήρε χρόνο συμμετοχής στο 2ο γύρο του πρωταθλήματος και έδειξε ότι μπορεί να αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση για τον Δημήτρη Γεροφώτη. Η διοίκηση του ευχήθηκε   μια δυνατή χρονιά μακριά από τραυματισμούς.Μη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία.Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia

Όλη η εκδήλωση παρουσίασης εμφάνισης και χορηγίας του Παναθλητικού Goalbet 10/10/2016

Με κάθε επισημότητα παρουσιάστηκε η νέα εμφάνιση του Παναθλητικού Goalbet , στη βιβλιοθήκη του Δήμου Συκεών.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι αντιπρόσωποι των χορηγών , αντιπρόσωποι γνωστών αθλητικών ιστοσελίδων της πόλης και φυσικά οι παίκτριες του Παναθλητικου Goalbet , οι οποίες έκλεψαν την παράσταση με την εμφάνισή τους.
Συντονιστής της παρουσίασης ο κύριος Πρασσάς .
Μετά την παρουσίαση της ομάδας και των χορηγών οι παίκτριες του Παναθλητικού Goalbet  μοίρασε στους αντιπροσώπους των χορηγών αναμνηστικές φανέλες και αναμνηστικά διπλώματα . 


ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *