ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Μαχητές Πειραματικό Πεύκων | Έκλεισε ο Γιώργος Ελευθεριάδης| Ανακοίνωση

Μια νέα προσθήκη ανακοίνωσε σήμερα η Διοίκηση της ομάδος μας.
Ο Γιώργος Ελευθεριάδης θα είναι για τον επόμενο χρόνο παίκτης της ομάδος μας. Ο δυναμικός νεαρός γκαρντ που έχει αρκετές παραστάσεις από την κατηγορία από τη θητεία του στον Ερμή Λαγκαδά θα βοηθήσει τα μέγιστα στη φετινή προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα μας. Με όπλο του τη δυνατή άμυνα αλλά και τη δημιουργία θα αποτέσει μια λύση για τον coach Γεροφώτη και στις 2 θέσεις των γκαρντ.
Ευχαριστούμε τη Διοίκηση του Ερμή Λαγκαδά για τη συνεργασία της στο δανεισμό του παίκτη. Εμείς από τη μεριά μας του ευχόμαστε κάθε επιτυχία και μακριά από τραυματισμούς.


Μη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία.Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

Παναθλητικός - Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη 65-26 Κορασίδες

Σε χαλαρό ρυθμό και σε μορφή προπόνησης η αναμέτρηση των δυο ομάδων που τελικά βρήκε εύκολα νικητή τον Παναθλητικό.

Διαιτητές : Λαΐδης _ Μήρτσιος.
Δεκάλεπτα : 9-6, 31-18, 47-21,65-26

Παναθλητικός (Καφαντάρη- Λαμπρόπουλος): Κουλιού  , Τσελεπή  2 , Μπέτα 4   , Ιωαννίδου  6 , Αναγνωστοπούλου 14  , Σιδηροπούλου 5   , Βεζυργιάννη 8   ,Στάθη  5  , Παπαδάτου  4 , Θεοδωσίου  1 , Παπαμιλτιάδου 7  , Μελενικιώτου 9  .

Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη (Χαλκιάς): Χαριτίδου 1  , Χρισοστομίδου 13  , Αβραμίδου    , Αργυροπούλου 5  , Χριστοδούλου 2  , Ζεμπελιάδου 3  , Δημητριάδου 2.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *