ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Διήμερο ανοιχτών προπονήσεων στην Ελπίδα Αμπελοκήπων με Γουναριδη

Η ανανεωμένη Ακαδημία μπάσκετ της Ελπίς Αμπελοκήπων συνεχίζει τις προπονήσεις, με την καθοδήγηση του Σταύρου Γουναρίδη.
Με ένα ακόμα διήμερο ανοιχτών προπονήσεων και γνωριμίας θα συνεχίσουν τις προπονήσεις  τα τμήματα υποδομής του μπάσκετ της Ελπίς Αμπελοκήπων προς τους νεαρούς φίλους του αθλήματος με την καθοδήγηση του νέου επικεφαλή της κ.Σταύρου Γουναρίδη! Οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν στο Σχολικό Γυμναστήριο ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ (ΠΕΜΠΤΗ 21/6 στις 8.15μμ & ΤΡΙΤΗ 26/6 στις 7.30μμ) και θα απευθύνονται σε αγόρια και κορίτσια γεννημένα από το 2001 έως και το 2010. Οι ανοιχτές αυτές προπονήσεις θα αποτελέσουν την γνωριμία των ήδη εγγεγραμμένων αθλητών του συλλόγου μας με το ΝΕΟ εξειδικευμένο προπονητικό team του Συλλόγου για τη νέα αγωνιστική περίοδο και ταυτόχρονα το κάλεσμα νέων παιδιών για την ένταξή τους στην οικογένεια της Ελπίς Αμπελοκήπων, καθώς θα τους δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσουν τη φιλοσοφία και τον τρόπο λειτουργίας μας. Ο νέος επικεφαλής της Ακαδημίας κ. Σταύρος Γουναρίδης κ…

ΜΕΝΤ - ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ 62-25

Στο πρώτο δεκάλεπτο η ΜΕΝΤ αιφνιδίασε τον Θερμαϊκό και προηγήθηκε με 10- 2 . Έπειτα όμως το παιχνίδι ισορρόπησε με αποτέλεσμα να λήξει το δεκάλεπτο 13-10.
Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ΜΕΝΤ πίεσε στην άμυνα με αποτέλεσμα να πετύχει εύκολους πόντους και να εκτοξεύσει τη διαφορά στο τέλος του τρίτου στους 28 , με σκορ 46-18.
Το τελικό 62-25 ήρθε φυσιολογικά , μιας και η ΜΕΝΤ δεν έκοψε ρυθμό , ούτε στο τελευταίο δεκάλεπτο.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ : 13-10, 30-14, 46-18,62-25


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ : ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΔΙΒΟΛΗ

ΜΕΝΤ( ΔΙΑΒΟΛΕΜΕΝΟΥ) : ΚΑΜΠΙΤΣΗ 3, ΠΕΤΑΧΤΗ 11, ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΙΔΟΥ 2, ΡΙΖΑΛΕΟΥ 11, ΠΑΣΙΟΥΔΗ 4, ΤΟΣΚΑ 18(1), ΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥ 2, ΜΠΑΜΠΙΚΕΡ, ΚΑΒΑΚΙΔΟΥ 5, ΣΙΝΑΚΟΥ, ΔΡΙΣΤΕΛΑ 6.

ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ (ΚΩΤΟΥΛΗΣ): ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΗ 2, ΑΣΠΡΙΔΟΥ, ΜΑΝΑΒΗ, ΒΕΛΟΥΔΗ 10, ΝΟΤΑΡΙΔΟΥ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ 9(1), ΤΟΛΗ, ΒΟΥΛΓΑΡΗ, ΚΟΥΒΕΛΙΩΤΗ 4, ΚΕΡΑΜΙΔΑ, ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΥ.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *