ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

ΧΑΝΘ - ΠΑΟΚ 54 - 76 U16 men

Παρακολουθείστε τα στιγμιότυπα του αγώνα μπάσκετ παίδων της ΕΚΑΣΘ , μεταξύ της ΧΑΝΘ και του ΠΑΟΚ , στα πλαίσια του πρώτου αγώνα της ημιτελικής φάσης .

Μη ξεχνάτε να εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YoutubeΜη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία.Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia

Αναγέννηση Νέου Ρυσίου - Πας Γιάννινα 44-40 Α2 γυναυκών 30/10/2016

Το σημερινό παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας και δε μπορεί να χαρκτηριστεί εύκολο από πλευράς Αναγέννησης Νέου Ρυσίου.
Το σκορ του τρίτου δεκαλέπτου δείχνει την εικόνα του παιχνιδιού . Το Ρύσιο μπροστά και τον ΠΑΣ από κοντά.
Στα 4 και 14 από το τέλος ο ΠΑΣ πλησίασε στον πόντο 39-38.
Στο τέλος κέρδισε η Αναγέννηση όντας πιο τυχερή.
Ο ΠΑΣ από την άλλη , παρά το νεαρό της ηλικίας των παικτριών του , προσπάθησε να κάνει ότι καλύτερο μπορούσε . Μπορεί όμως και καλύτερα.
Η Αναγέννηση ψάχνει να βρει ακόμη τα πατήματά της . Παίκτριες όπως η Μούρτου , Καλομιτσίνη , Ψαρρά , Παπαδάκη , μπορεί να δίνουν ένα τόνο ποιότητας , όμως χρειάζεται ακόμη χρόνος για να " Δέσουν".
Ο ΠΑΣ παίρνει ανάσες με Ντόκου και Ξανθοπούλου και οι μικρές προσπαθούν και δίνουν τα μέγιστα. Παρ όλα αυτά , πρέπει να προσπαθήσει πολύ φέτος.

Διαιτητές : Θωμόπουλος , Χατζηκώστας
Δεκάλεπτα: 17-9,25-15,,36-27,44-40

Αναγέννηση Νέου Ρυσίου ( Μύρβαλη): Μαραγκού   , Κουλακιώτη 2 , Καλομιτσίνη 7 , Καζαντζή 2  , Μούρτου  8 , Αγαθαγγελίδου   , Ψαρρά 5(1)  , Ταυροπούλου   4, Τζίκου  7 , Παπαδάκη  9 , Αθανασιάδου  , Βασλαματζή   .

ΠΑΣ Γιάννινα (Σιαμέτης): Ντόκου  23(3) , Γιωτίτσα Ε. 2    , Μεντεσίδου 7  , Ξανθοπούλου   6, Στεργιούλα  2 , Γιωτίτσα Δ.   , Κανή   , Μπουκουβάλα

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *