ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Μαχητές Πειραματικό Πεύκων | Έκλεισε ο Γιώργος Ελευθεριάδης| Ανακοίνωση

Μια νέα προσθήκη ανακοίνωσε σήμερα η Διοίκηση της ομάδος μας.
Ο Γιώργος Ελευθεριάδης θα είναι για τον επόμενο χρόνο παίκτης της ομάδος μας. Ο δυναμικός νεαρός γκαρντ που έχει αρκετές παραστάσεις από την κατηγορία από τη θητεία του στον Ερμή Λαγκαδά θα βοηθήσει τα μέγιστα στη φετινή προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα μας. Με όπλο του τη δυνατή άμυνα αλλά και τη δημιουργία θα αποτέσει μια λύση για τον coach Γεροφώτη και στις 2 θέσεις των γκαρντ.
Ευχαριστούμε τη Διοίκηση του Ερμή Λαγκαδά για τη συνεργασία της στο δανεισμό του παίκτη. Εμείς από τη μεριά μας του ευχόμαστε κάθε επιτυχία και μακριά από τραυματισμούς.


Μη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία.Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΕΧΑΓΙΑ


O Παναθλητικός Goalbet ανακοινώνει την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας με την εταιρεία ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΕΧΑΓΙΑ, η οποία για τη σεζόν 2016 – 2017 θα αποτελεί έναν εκ των τριών Χρυσών Χορηγών της γυναικείας ομάδας στα δύσκολα μονοπάτια της Α1.
Τα ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΕΧΑΓΙΑ, αποτελούν από τις πλέον αναπτυσσόμενες εταιρείες με εξειδίκευση στα μανιτάρια και είναι σήμερα η Νο1 εταιρεία με φρέσκα μανιτάρια στην Ελλάδα ενώ δραστηριοποιείται και στο εξωτερικό με πολύ μεγάλη επιτυχία. (www.manitaria.com.gr)

Ο πρόεδρος της εταιρείας ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΕΧΑΓΙΑ κος Χρόνης Κεχαγιάς δήλωσε: «Στηρίζουμε για 3η χρονιά την γυναικεία ομάδα του Παναθλητικού Goalbet. Είμαστε περήφανοι που συνεισφέρουμε από την πλευρά μας στην πρόοδο αυτής της ομάδας. Χαιρόμαστε επίσης που τον σύλλογο έχουν αγκαλιάσει κι άλλες μεγάλες εταιρείες με πανελλήνια εμβέλεια. Ιδιαίτερα φέτος όπου οι υποχρεώσεις του συλλόγου έχουν αυξηθεί κατακόρυφα, θα ενισχύσουμε τη συνεισφορά μας σε μια ομάδα που διαφημίζει το γυναικείο μπάσκετ σε όλη την Ελλάδα. Ελπίζουμε ότι η 2η παρουσία του συλλόγου στην Α1 γυναικών θα είναι πιο πετυχημένη από την προηγούμενη. Άλλωστε οι μέχρι τώρα κινήσεις του συλλόγου με τον ερχομό της Ελένης Καφαντάρη αλλά και πολύ αξιόλογων αθλητριών με κορυφαία την Ναυσικά Σταυρίδου αποτελούν θετική πρόγνωση για μια πολύ καλή χρονιά».

Έτσι μετά την μεγάλη χορηγική συνεργασία με την GOALBET η οποία θα είναι ο ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ του συλλόγου, άλλη μια σπουδαία συμφωνία ενισχύει τον σύλλογο ενώ τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν νέες πολύ σημαντικές χορηγικές συνεργασίες

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *