ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Κωνσταντινίδης Γιώργος: Θα προσπαθήσουμε για μια μεγάλη νίκη

Παρακολουθείστε τι δήλωσε ο παίκτης των Μαχητών Πειραματικού Πεύκων , Κωνσταντινίδης Γιώργος , για το παιχνίδι του πρωταθλήματος του Σαββάτου (24/03/2018, 17.00) μέσα στο Μεσολόγγι με την ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη.

Μη ξεχνάτε να εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube 

Μη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία. Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά  στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΕΧΑΓΙΑ


O Παναθλητικός Goalbet ανακοινώνει την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας με την εταιρεία ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΕΧΑΓΙΑ, η οποία για τη σεζόν 2016 – 2017 θα αποτελεί έναν εκ των τριών Χρυσών Χορηγών της γυναικείας ομάδας στα δύσκολα μονοπάτια της Α1.
Τα ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΕΧΑΓΙΑ, αποτελούν από τις πλέον αναπτυσσόμενες εταιρείες με εξειδίκευση στα μανιτάρια και είναι σήμερα η Νο1 εταιρεία με φρέσκα μανιτάρια στην Ελλάδα ενώ δραστηριοποιείται και στο εξωτερικό με πολύ μεγάλη επιτυχία. (www.manitaria.com.gr)

Ο πρόεδρος της εταιρείας ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΕΧΑΓΙΑ κος Χρόνης Κεχαγιάς δήλωσε: «Στηρίζουμε για 3η χρονιά την γυναικεία ομάδα του Παναθλητικού Goalbet. Είμαστε περήφανοι που συνεισφέρουμε από την πλευρά μας στην πρόοδο αυτής της ομάδας. Χαιρόμαστε επίσης που τον σύλλογο έχουν αγκαλιάσει κι άλλες μεγάλες εταιρείες με πανελλήνια εμβέλεια. Ιδιαίτερα φέτος όπου οι υποχρεώσεις του συλλόγου έχουν αυξηθεί κατακόρυφα, θα ενισχύσουμε τη συνεισφορά μας σε μια ομάδα που διαφημίζει το γυναικείο μπάσκετ σε όλη την Ελλάδα. Ελπίζουμε ότι η 2η παρουσία του συλλόγου στην Α1 γυναικών θα είναι πιο πετυχημένη από την προηγούμενη. Άλλωστε οι μέχρι τώρα κινήσεις του συλλόγου με τον ερχομό της Ελένης Καφαντάρη αλλά και πολύ αξιόλογων αθλητριών με κορυφαία την Ναυσικά Σταυρίδου αποτελούν θετική πρόγνωση για μια πολύ καλή χρονιά».

Έτσι μετά την μεγάλη χορηγική συνεργασία με την GOALBET η οποία θα είναι ο ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ του συλλόγου, άλλη μια σπουδαία συμφωνία ενισχύει τον σύλλογο ενώ τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν νέες πολύ σημαντικές χορηγικές συνεργασίες

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *