ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Μαχητές Πειραματικό Πεύκων | Έκλεισε ο Γιώργος Ελευθεριάδης| Ανακοίνωση

Μια νέα προσθήκη ανακοίνωσε σήμερα η Διοίκηση της ομάδος μας.
Ο Γιώργος Ελευθεριάδης θα είναι για τον επόμενο χρόνο παίκτης της ομάδος μας. Ο δυναμικός νεαρός γκαρντ που έχει αρκετές παραστάσεις από την κατηγορία από τη θητεία του στον Ερμή Λαγκαδά θα βοηθήσει τα μέγιστα στη φετινή προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα μας. Με όπλο του τη δυνατή άμυνα αλλά και τη δημιουργία θα αποτέσει μια λύση για τον coach Γεροφώτη και στις 2 θέσεις των γκαρντ.
Ευχαριστούμε τη Διοίκηση του Ερμή Λαγκαδά για τη συνεργασία της στο δανεισμό του παίκτη. Εμείς από τη μεριά μας του ευχόμαστε κάθε επιτυχία και μακριά από τραυματισμούς.


Μη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία.Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

68-28 ο Ηρακλής τους Τιτάνες Δράμας και έτοιμος για Α1 γυναικών


Στον πρώτο αγώνα των επίσημων υποχρεώσεών του ο Ηρακλής έδειξε έτοιμος . Έτοιμος όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και για να κατακτήσει την κορυφή της Α2 και να αγωνίζεται από του χρόνου στα σαλόνια της Α1.
Στον σημερινό αγώνα κυπέλλου με αντίπαλο την ομάδα των Τιτάνων Δράμας , ο Ηρακλής έδειξε από την αρχή ποιος είναι το αφεντικό . Προηγήθηκε από την αρχή με 6-0 και αυτή η διαφορά ολοένα και αύξανε με την πάροδο του παιχνιδιού , με την ομάδα της Δράμας να μη δείχνει σημάδια αντίστασης .
Το τελικό σκορ 68-28 αντικατοπτρίζει  πλήρως την εικόνα του παιχνιδιού .

Τα δεκάλεπτα : 20-11, 33-16, 55-22, 68-28

Διαιτητές: Σαρακενίδης Β, Χατζημπαλίδης Γ.

Ηρακλής ( Συρόπουλος) :  Ελευθεριάδου 4π , 2λ, 1ρ,  Κωτούλα 17π, 1λ, 4κλ,2ρ, Γιαννούδη 1π,1λ, Τσακίρη 2ρ, Τσαμπούρη 12(3)π, 7ρ,1λ,2κλ, Μαργαρίτη 6,1κλ,2ρ, Κομνηνού 11π,6ρ,  Γεροστεργίου 6π,7ρ,2λ,1κλ, Λαγκδιώτου 1ρ, Λογδανίδου 5π,6ρ, Καρακούλα 6π, 7ρ, 1κλ

Τιτάνες Δράμα ( Καρατσομπάνης) : Σταϊκου 1π, 5ρ,2λ,1κλ, Καριώτη Μ.  3π, 1ρ, Καριώτη Κ 1ρ, Τερλίδου, ΒΑρσάμη Α. 2π, 1ρ, Αρσένογλου Μ. 1ρ, Φούντα Κ. 1ρ, Γαϊτάνη Ε 11π,4λ,7ρ, Γιαντσιώρη Π. 7π,6λ,10ρ,Αλεξοπούλου Χ. Κυριακίδου Θ. 4π, 1ρ, Αθανασιάδου Σ. 1κλ, 1ρ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *