ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Μαχητές Πειραματικό Πεύκων | Έκλεισε ο Γιώργος Ελευθεριάδης| Ανακοίνωση

Μια νέα προσθήκη ανακοίνωσε σήμερα η Διοίκηση της ομάδος μας.
Ο Γιώργος Ελευθεριάδης θα είναι για τον επόμενο χρόνο παίκτης της ομάδος μας. Ο δυναμικός νεαρός γκαρντ που έχει αρκετές παραστάσεις από την κατηγορία από τη θητεία του στον Ερμή Λαγκαδά θα βοηθήσει τα μέγιστα στη φετινή προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα μας. Με όπλο του τη δυνατή άμυνα αλλά και τη δημιουργία θα αποτέσει μια λύση για τον coach Γεροφώτη και στις 2 θέσεις των γκαρντ.
Ευχαριστούμε τη Διοίκηση του Ερμή Λαγκαδά για τη συνεργασία της στο δανεισμό του παίκτη. Εμείς από τη μεριά μας του ευχόμαστε κάθε επιτυχία και μακριά από τραυματισμούς.


Μη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία.Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

Ερμής Λαγκαδά - Παναθλητικός Συκεών Πειραματικό 64_73 (Κ20)

Πολύ δυνατό το παιχνίδι που εξελίχθηκε χθες στο κλειστό του Λαγκαδά ,μεταξύ των Κ20 του Ερμή και του Παναθλητικού Πειραματικού.
Η ομάδα των Συκεών είχε το προβάδισμα ,στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού . Η ομάδα του Ερμή πέρασε μπροστά με 55-50 στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου ,όμως η ομάδα του Παναθλητικού Πειραματικού επανήλθε και ξαναπήρε διαφορά ,την οποία κράτησε μέχρι το τέλος.


Δεκάλεπτα: 15-19, 35-40, 55-50, 64-73
Διαιτητές: Παπαδόπουλος Χ.-Αναστασιάδης
ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ (Σπασέγκος): Μηνου 12, Μέλλιος 14(1), Καμπερης, Δημητρακόπουλος 3(1), Ράλι 8, Παπαδόπουλος, Σιμος 4, Καραποστολακης, Σπουργίτης 23.
ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ (Δημητρόπουλος-Κουγιουμτζίδης) : Παπανικολάου, Τεχνίτης, Γιαννουλης 14(2), Βαριτης 22(2), Τσολακης 13, Μαδεμλης 14, Διαμαντοπουλος 2, Βασίλειου, Κουνατίδης, Ζάχαρης, Σαμαράς 8, Παπαδόπουλος.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *