ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Διήμερο ανοιχτών προπονήσεων στην Ελπίδα Αμπελοκήπων με Γουναριδη

Η ανανεωμένη Ακαδημία μπάσκετ της Ελπίς Αμπελοκήπων συνεχίζει τις προπονήσεις, με την καθοδήγηση του Σταύρου Γουναρίδη.
Με ένα ακόμα διήμερο ανοιχτών προπονήσεων και γνωριμίας θα συνεχίσουν τις προπονήσεις  τα τμήματα υποδομής του μπάσκετ της Ελπίς Αμπελοκήπων προς τους νεαρούς φίλους του αθλήματος με την καθοδήγηση του νέου επικεφαλή της κ.Σταύρου Γουναρίδη! Οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν στο Σχολικό Γυμναστήριο ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ (ΠΕΜΠΤΗ 21/6 στις 8.15μμ & ΤΡΙΤΗ 26/6 στις 7.30μμ) και θα απευθύνονται σε αγόρια και κορίτσια γεννημένα από το 2001 έως και το 2010. Οι ανοιχτές αυτές προπονήσεις θα αποτελέσουν την γνωριμία των ήδη εγγεγραμμένων αθλητών του συλλόγου μας με το ΝΕΟ εξειδικευμένο προπονητικό team του Συλλόγου για τη νέα αγωνιστική περίοδο και ταυτόχρονα το κάλεσμα νέων παιδιών για την ένταξή τους στην οικογένεια της Ελπίς Αμπελοκήπων, καθώς θα τους δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσουν τη φιλοσοφία και τον τρόπο λειτουργίας μας. Ο νέος επικεφαλής της Ακαδημίας κ. Σταύρος Γουναρίδης κ…

Δυνατά φιλικά για τους Εφήβους και την Κ20 του Παναθλητικού Πειραματικό

Δυο πολύ  δυνατά φιλικά έδωσαν χθες οι ομάδες των εφήβων και της Κ20 του Παναθλητικού Πειραματικό .
Το εφηβικό αγωνίστηκε εναντίων του ΒΑΟ και έδειξε ότι χρειάζεται ακόμη πολύ δουλειά στο επιθετικό κομμάτι όσο και στους αυτοματισμούς μέσα στο παιχνίδι .

Η ομάδα της Κ20, η οποία έπαιξε με αντίπαλο την πολύ καλή ομάδα του Ανδρικού ΔΕΚΑ. έδειξε ότι βρίσκεται στο σωστό δρόμο και τα δείγματα , μόνο θετικά μπορούν να χαρακτηριστούν. Έδειξε πάθος και διάθεση στην άμυνα με αντιπάλους έμπειρους και αθλητικούς . 
Ωστόσο και πάλι τα λάθη στην επίθεση και στην άμυνα δεν έλειψαν .

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *