ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Μακεδονικός - AO Πολυγύρου 70 - 68 Γ εθνική highlights

Παρακολουθείστε τα στιγμιότυπα του αγώνα μπάσκετ του πρωταθλήματος της Γ εθνικής του 4ου ομίλου , μεταξύ του Μακεδονικού και του ΑΟ Πολυγύρου. Αγώνας  ο οποίος βρήκε νικήτρια ομάδα την ομάδα του Μακεδονικού . Με αυτή τη νίκη ο ιστορικός σύλλογος βρίσκετε πολύ κοντά στο να πανηγυρίσει την άνοδο στη Β εθνική.

Μη ξεχνάτε να εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube
Μη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία. Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά  στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

Αναχώρησαν για το camp τα παιδιά του Παναθλητικού

Αναχώρησαν σήμερα στις 10:00 τα παιδιά που συμμετέχουν στο pic4 στην κατασκήνωση Yuppi . Εκεί θα συναντήσουν την ομοσπονδιακή προπονήτρια και προπονήτρια της γυναικείας ομάδας του Παναθλητικού Goalbet  , αλλά και υπεύθυνη του αναπτυξιακού , Ελένη Καφαντάρη , η οποία είναι σίγουρο ότι με τη βοήθεια της βοηθού της , Κάλη Αποστολίδου, θα κάνει τα πάντα για την προσωπική βελτίωση του κάθε παιδιού και ανάδειξη των ταλέντων στο μπάσκετ.
Φυσικά η προσωπική βελτίωση δεν θα επισκιάσει τις άλλες δραστηριότητες που θα προσφέρει η κατασκήνωση  , σκοπεύοντας στη διασκέδαση των μικρών επίδοξων καλαθοσφαιριστών - κατασκηνωτών.


ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *