ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Διήμερο ανοιχτών προπονήσεων στην Ελπίδα Αμπελοκήπων με Γουναριδη

Η ανανεωμένη Ακαδημία μπάσκετ της Ελπίς Αμπελοκήπων συνεχίζει τις προπονήσεις, με την καθοδήγηση του Σταύρου Γουναρίδη.
Με ένα ακόμα διήμερο ανοιχτών προπονήσεων και γνωριμίας θα συνεχίσουν τις προπονήσεις  τα τμήματα υποδομής του μπάσκετ της Ελπίς Αμπελοκήπων προς τους νεαρούς φίλους του αθλήματος με την καθοδήγηση του νέου επικεφαλή της κ.Σταύρου Γουναρίδη! Οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν στο Σχολικό Γυμναστήριο ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ (ΠΕΜΠΤΗ 21/6 στις 8.15μμ & ΤΡΙΤΗ 26/6 στις 7.30μμ) και θα απευθύνονται σε αγόρια και κορίτσια γεννημένα από το 2001 έως και το 2010. Οι ανοιχτές αυτές προπονήσεις θα αποτελέσουν την γνωριμία των ήδη εγγεγραμμένων αθλητών του συλλόγου μας με το ΝΕΟ εξειδικευμένο προπονητικό team του Συλλόγου για τη νέα αγωνιστική περίοδο και ταυτόχρονα το κάλεσμα νέων παιδιών για την ένταξή τους στην οικογένεια της Ελπίς Αμπελοκήπων, καθώς θα τους δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσουν τη φιλοσοφία και τον τρόπο λειτουργίας μας. Ο νέος επικεφαλής της Ακαδημίας κ. Σταύρος Γουναρίδης κ…

Αναχώρησαν για το camp τα παιδιά του Παναθλητικού

Αναχώρησαν σήμερα στις 10:00 τα παιδιά που συμμετέχουν στο pic4 στην κατασκήνωση Yuppi . Εκεί θα συναντήσουν την ομοσπονδιακή προπονήτρια και προπονήτρια της γυναικείας ομάδας του Παναθλητικού Goalbet  , αλλά και υπεύθυνη του αναπτυξιακού , Ελένη Καφαντάρη , η οποία είναι σίγουρο ότι με τη βοήθεια της βοηθού της , Κάλη Αποστολίδου, θα κάνει τα πάντα για την προσωπική βελτίωση του κάθε παιδιού και ανάδειξη των ταλέντων στο μπάσκετ.
Φυσικά η προσωπική βελτίωση δεν θα επισκιάσει τις άλλες δραστηριότητες που θα προσφέρει η κατασκήνωση  , σκοπεύοντας στη διασκέδαση των μικρών επίδοξων καλαθοσφαιριστών - κατασκηνωτών.


ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *