ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Μαχητές Πειραματικό Πεύκων | Έκλεισε ο Γιώργος Ελευθεριάδης| Ανακοίνωση

Μια νέα προσθήκη ανακοίνωσε σήμερα η Διοίκηση της ομάδος μας.
Ο Γιώργος Ελευθεριάδης θα είναι για τον επόμενο χρόνο παίκτης της ομάδος μας. Ο δυναμικός νεαρός γκαρντ που έχει αρκετές παραστάσεις από την κατηγορία από τη θητεία του στον Ερμή Λαγκαδά θα βοηθήσει τα μέγιστα στη φετινή προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα μας. Με όπλο του τη δυνατή άμυνα αλλά και τη δημιουργία θα αποτέσει μια λύση για τον coach Γεροφώτη και στις 2 θέσεις των γκαρντ.
Ευχαριστούμε τη Διοίκηση του Ερμή Λαγκαδά για τη συνεργασία της στο δανεισμό του παίκτη. Εμείς από τη μεριά μας του ευχόμαστε κάθε επιτυχία και μακριά από τραυματισμούς.


Μη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία.Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΤΙΣ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ P.S.P. TOY ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΚΕΩΝ

Το προσεχές Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου και ώρα 11.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Επταπυργίου θα γίνει η πρώτη συνάντηση των ακαδημιών αγοριών και κοριτσιών του Παναθλητικού Πειραματικού Συκεών. Η ακαδημία P.S.P. απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια από 5 έως 15 ετών και επιθυμούν να μυηθούν στα μυστικά του μπάσκετ, να διασκεδάσουν, να μορφωθούν και να αποτελέσουν μέλος ενός αθλητικού συλλόγου
Φέτος η ακαδημία P.S.P. θα λειτουργήσει υπό της διεύθυνση της Ελένης Καφαντάρη η οποία είναι Προπονήτρια της Εθνικής Νέων Γυναικών, Β. Προπονητή της Εθνικής Γυναικών και υπεύθυνη των Εθνικών Ομάδων για την Β.Ελλάδα.
Υπεύθυνος ακαδημιών αγοριών θα είναι ο Γιάννης Δημητρόπουλος που αποτελεί έναν εκ των πλέον έμπειρων και καταξιωμένων προπονητών του χώρου στην ανάπτυξη ακαδημιών μπάσκετ.
Οι προπονήσεις της ακαδημίας θα γίνονται τόσο στο Κλειστό Γυμναστήριο Επταπυργίου (1ο Λύκειο Συκεών) όσο και στη Σάλα Γεννηματά, κάθε Σάββατο και Κυριακή καθώς και Δευτέρα – Τετάρτη απόγευμα ενώ οι εγγραφές θα γίνονται κάθε Σάββατο & Κυριακή πρωϊ καθώς και κάθε καθημερινή απόγευμα (18.00 – 21.00) στο Κλειστό Γυμναστήριο Επταπυργίου.
H ακαδημία P.S.P. η οποία απαρτίζεται από 200 κορίτσια και αγόρια θα εφαρμόσει φέτος ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα άθλησης, ανάπτυξης και κοινωνικής διαπαιδαγώγησης σε άρτιες αθλητικές εγκαταστάσεις από ένα σύνολο 8 προπονητών, γυμναστών, διατροφολόγων, ορθοπεδικών εκ των καλύτερων της Θεσσαλονίκης.
Ειδικά στο φετινό πρόγραμμα έχει ενσωματωθεί και μια προπονητική μονάδα ατομικής βελτίωσης μέσω ενός κύκλου ατομικών προπονήσεων για μεγαλύτερη εμβάθυνση στα μυστικά του μπάσκετ καθώς και ειδικό πρόγραμμα ορθής σωματικής ανάπλασης
Και για φέτος έχουν δημιουργηθεί κλειστά τμήματα για κάθε ηλικία: (JUNIOR γενν. 2008 έως 2011, ΠΡΟΜΙΝΙ γενν. 2006 – 2007, MINI γενν. 2004 – 2005, ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ & ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ γενν. 2002 – 2003, ΠΑΙΔΩΝ & ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ γενν. 2001)
Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος σε κάθε παιδί θα δοθεί ΔΩΡΕΑΝ ολοκληρωμένος αθλητικός ιματισμός αρχικής αξίας 80€ ο οποίος θα περιλαμβάνει: αθλητική στολή υψηλής ποιότητας, φόρμα, αθλητική τσάντα, t-shrit προπόνησης
Τέλος σημειώνεται ότι και για φέτος θα ισχύσουν προνομιακές τιμές για αδέρφια & πολύτεκνους.
Πρόγραμμα Προπονήσεων: 3 – 4  Σεπτεμβρίου
Κορίτσια 2004 έως 2008: 11.00 – 12.00
Αγόρια 2007 έως 2010: 12.00 – 13.00
Αγόρια 2004 έως 2006: 13.00 – 14.00
Αγόρια 2002 έως 2003: 14.00 – 15.00ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *