ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Μαχητές Πειραματικό Πεύκων | Ανανέωσε και ο ψηλός

Ο νεαρός σέντερ της ομάδος μας Γιώργος Βαιντερλής θα φορά και τη νέα χρονιά τη φανέλα της ομάδος των Μαχητών Πειραματικού . Ο ψηλός που πρωταγωνίστησε στην ομάδα Κ-20 των Πεύκων, πήρε χρόνο συμμετοχής στο 2ο γύρο του πρωταθλήματος και έδειξε ότι μπορεί να αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση για τον Δημήτρη Γεροφώτη. Η διοίκηση του ευχήθηκε   μια δυνατή χρονιά μακριά από τραυματισμούς.Μη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία.Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia

Καραλίδου Σταυρούλα 2015-2016

(PG)Η Καραλιδου Σταυρούλα είναι γεννημένη του 1989 γηγενείς από της  Ακαδημίες της ομάδας της Ασπίδας Ξάνθης , από το 2000.  Απόφοιτη ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης με ειδικότητα προπονητική  Μπάσκετ.
Το χαρακτηριστικό της Καραλίδου είναι το ώριμο παιχνίδι της , είναι πολύ καλή στις διεισδύσεις και πολύ καλή στο σουτ από κοντινή αλλά και  από μακρινή απόσταση .


Summer sale έως 60% off, δωρεάν μεταφορικά και extra 5% έκπτωση! Η προσφορά ισχύει έως τις 17/8 με τον κωδικό SL86.

Coupon code: SL86ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *