ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Μαχητές Πειραματικό Πεύκων | Ανανέωσε και ο ψηλός

Ο νεαρός σέντερ της ομάδος μας Γιώργος Βαιντερλής θα φορά και τη νέα χρονιά τη φανέλα της ομάδος των Μαχητών Πειραματικού . Ο ψηλός που πρωταγωνίστησε στην ομάδα Κ-20 των Πεύκων, πήρε χρόνο συμμετοχής στο 2ο γύρο του πρωταθλήματος και έδειξε ότι μπορεί να αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση για τον Δημήτρη Γεροφώτη. Η διοίκηση του ευχήθηκε   μια δυνατή χρονιά μακριά από τραυματισμούς.Μη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία.Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia

Καλούτσικος Ζάχος SEASON 2015-2016

(C/PF) Αν βασιστείτε στο όνομά του , δε θα μείνετε ευχαριστημένοι. Ο Ζάχος δεν είναι μόνο "καλούτσικος" , αλλά πολύ καλός . Τα 205 εκατοστά του , ποτέ δε στάθηκαν πρόβλημα να τρέξει πρώτος στον αιφνιδιασμό και φυσικά η επαφή του με το αντίπαλο καλάθι είναι άριστη. 
Ο Παναθλητικός Συκεών Πειραματικό θα έχει την τιμή να τον έχει για άλλη μια χρονιά στο ρόστερ του , παρά τις τις μουρμούρες περί αλλαγής φανέλας που ακούγονταν στο τέλος της προηγούμενης σεζόν . 


ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *