ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Επένδυση με Γουναρίδη, στις υποδομές της η Ελπίδα Αμπελοκήπων | Ανακοίνωση

Tο ΔΣ της Ελπίδας Αμπελοκήπων ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Σταύρο Γουναρίδη, ο οποίος θα αναλάβει χρέη υπευθύνου υποδομών από την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

«Βασικός στόχος της νέας συνεργασίας είναι η προώθηση του αθλήματος και η δημιουργία φυτωρίου αθλητών που θα στελεχώσουν αργότερα την ανδρική ομάδα του συλλόγου. Η δημιουργική απασχόληση των παιδιών, σε συνδυασμό με την διαρκή βελτίωσή τους αποτελεί για την Ελπίδα τον πιο σημαντικό στόχο.

Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε τον νέο μας συνεργάτη στην οικογένεια της Ελπίδας και του ευχόμαστε υγεία και παραγωγικό έργο», αναφέρει η ανακοίνωση.

Μη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία.Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

ΑΡΗΣ:ΠPOΓPAMMA ATOMIKHΣ BEΛTΙΩΣΗΣ METABATIKHΣ ΠEPIOΔOY

Στο Nick Galis Hall, τις επόμενες δύο εβδομάδες (11-15/7 και 18-22/7) θα πραγματοποιούνται κάθε απόγευμα, προπονήσεις με έμφαση στην ατομική βελτίωση αθλητών γεννημένων από 1999 έως 2002, υπό την αιγίδα των προπονητών του αναπτυξιακού προγράμματος του ΑΡΗ.

Ατομική βελτίωση - ενδυνάμωση - μετρήσεις, με όλη την υλικοτεχνική υποδομή της ΚΑΕ.
Οι προπονήσεις είναι δωρεάν για τους αθλητές του ΑΡΗ.

TO TEXNIKO TIM
MΠOYΣBAPOΣ ΔHMHTPHΣ
TΣAIKOΣ MIXAΛHΣ
KATΣIKAPHΣ ΓIΩPΓOΣ
TZIBANHΣ ΠANAΓIΩTHΣ
πληροφορίες - δήλωση συμμετοχής: 6988703617

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *