ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Μαχητές Πειραματικό Πεύκων | Ανανέωσε και ο ψηλός

Ο νεαρός σέντερ της ομάδος μας Γιώργος Βαιντερλής θα φορά και τη νέα χρονιά τη φανέλα της ομάδος των Μαχητών Πειραματικού . Ο ψηλός που πρωταγωνίστησε στην ομάδα Κ-20 των Πεύκων, πήρε χρόνο συμμετοχής στο 2ο γύρο του πρωταθλήματος και έδειξε ότι μπορεί να αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση για τον Δημήτρη Γεροφώτη. Η διοίκηση του ευχήθηκε   μια δυνατή χρονιά μακριά από τραυματισμούς.Μη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία.Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia

Ετοιμάζει μεταγραφή πολλών ρίχτερ ο Παναθλητικός Συκεών Πειραματικό

Μετά και από τη χθεσινή μεταγραφή του Παναθλητικού Συκεών Πειραματικό , Χατζημηχαϊλίδη Νίκου , φαίνεται πλέον ότι η διοίκηση του συλλόγου έχει μπει σε ένα προγραμματισμό για τη νέα χρονιά και κινείται με σταθερά και σίγουρα βήματα , που θα εξασφαλίσουν το μέλλον του ανδρικού τμήματος στη νέα κατηγορία . 
Μετά από χθεσινές πληροφορίες και αφού , όπως αποδείχτηκε από τις ανανεώσεις των βασικών παικτών του περσινού κορμού της ομάδας , η διοίκηση ετοιμάζει μια μεταγραφική κίνηση που θα προκαλέσει τριγμούς. 
Είναι γνωστό άλλωστε ότι στους διοικούντες της ομάδας δεν ενδιαφέρει μόνο να υπάρχει μια ομάδα που απλά αγωνίζεται, αλλά μια ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστεί, σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζεται.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *