ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Νίκος Δουβίτσας : Με πολλά προβλήματα στο Κερατσίνι

Επόμενος αγώνας για την Νίκη Λευκάδας, αυτός κόντρα στον Φάρο Κερατσινίου εκτός έδρας (25/2-14:00), με την ομάδα όμως να έχει αρκετά προβλήματα στην προετοιμασία της.

Ο προπονητής της ομάδας ,Νίκος Δουβίτσας ,τα ανέλυσε στο nikilefkadaswbc.gr:

«Ήταν μια πολύ δύσκολη εβδομάδα για εμάς, καθώς δεν κάναμε καμία προπόνηση, όπως θα θέλαμε. Η Τσέρου και η Τσινέκε έχουν πυρετό και η Ντάναμ πονάει στο δεξί γόνατο, έκανε εξετάσεις που δεν έδειξαν κάτι το ανησυχητικό, αλλά δεν ξέρω αν θα μπορέσει να παίξει και πόσο.

Είναι προφανές ότι η ομάδα θα αγωνιστεί στην Αθήνα σχεδόν με μία πεντάδα. Ο Φάρος είναι ένα σύνολο πολύ καλοδουλεμένο, που ακόμα και όταν δεν παίζει καλά βρίσκει τον τρόπο να κερδίζει. Σίγουρα η αποστολή μας είναι πολύ δύσκολη και ελπίζω η ομάδα να μπορέσει να φανεί όσο περισσότερο ανταγωνιστική μπορεί»

Στάλθηκε από Νίκη Λευκάδας 

Μη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία.
Κάντε Like , Share …

Ετοιμάζει μεταγραφή πολλών ρίχτερ ο Παναθλητικός Συκεών Πειραματικό

Μετά και από τη χθεσινή μεταγραφή του Παναθλητικού Συκεών Πειραματικό , Χατζημηχαϊλίδη Νίκου , φαίνεται πλέον ότι η διοίκηση του συλλόγου έχει μπει σε ένα προγραμματισμό για τη νέα χρονιά και κινείται με σταθερά και σίγουρα βήματα , που θα εξασφαλίσουν το μέλλον του ανδρικού τμήματος στη νέα κατηγορία . 
Μετά από χθεσινές πληροφορίες και αφού , όπως αποδείχτηκε από τις ανανεώσεις των βασικών παικτών του περσινού κορμού της ομάδας , η διοίκηση ετοιμάζει μια μεταγραφική κίνηση που θα προκαλέσει τριγμούς. 
Είναι γνωστό άλλωστε ότι στους διοικούντες της ομάδας δεν ενδιαφέρει μόνο να υπάρχει μια ομάδα που απλά αγωνίζεται, αλλά μια ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστεί, σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζεται.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *