ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Νίκος Δουβίτσας : Με πολλά προβλήματα στο Κερατσίνι

Επόμενος αγώνας για την Νίκη Λευκάδας, αυτός κόντρα στον Φάρο Κερατσινίου εκτός έδρας (25/2-14:00), με την ομάδα όμως να έχει αρκετά προβλήματα στην προετοιμασία της.

Ο προπονητής της ομάδας ,Νίκος Δουβίτσας ,τα ανέλυσε στο nikilefkadaswbc.gr:

«Ήταν μια πολύ δύσκολη εβδομάδα για εμάς, καθώς δεν κάναμε καμία προπόνηση, όπως θα θέλαμε. Η Τσέρου και η Τσινέκε έχουν πυρετό και η Ντάναμ πονάει στο δεξί γόνατο, έκανε εξετάσεις που δεν έδειξαν κάτι το ανησυχητικό, αλλά δεν ξέρω αν θα μπορέσει να παίξει και πόσο.

Είναι προφανές ότι η ομάδα θα αγωνιστεί στην Αθήνα σχεδόν με μία πεντάδα. Ο Φάρος είναι ένα σύνολο πολύ καλοδουλεμένο, που ακόμα και όταν δεν παίζει καλά βρίσκει τον τρόπο να κερδίζει. Σίγουρα η αποστολή μας είναι πολύ δύσκολη και ελπίζω η ομάδα να μπορέσει να φανεί όσο περισσότερο ανταγωνιστική μπορεί»

Στάλθηκε από Νίκη Λευκάδας 

Μη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία.
Κάντε Like , Share …

Α.Ο.Κ ΑΤΛΑΣ : Φεύγει Κουλερίδης Τόλοζλης , παραμένει ο Πιταρούδης


Ο Α.Ο.Κ. Άτλας Νεάπολης είναι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει ότι ο αρχηγός της ομάδας και επί 20+ χρόνια αθλητής της ομάδας Κουλερίδης Μάκης φεύγει για μια νέα εμπειρία στην ομάδα του ΠΑΟΔ. Του ευχόμαστε καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς και του χρόνου πάλι μαζί μας. Επίσης η ομάδα δεν κατάφερε να πάρει το ναι του Κώστα Τόλοζλη και αποδεσμεύεται. Του ευχόμαστε ότι καλύτερο αν και νομίζουμε ότι θα τα ξαναπούμε. Τέλος τα καλά νέα της ομάδας ο Πιταρούδης Δημήτρης παραμένει στην ομάδα κάτι που θέλανε και οι δύο πλευρές και το πολυβόλο της ομάδας παραμένει. Η ομάδα έχει έρθει σε συμφωνία με άλλους 4 παίχτες που θα ενισχύσουν την ομάδα και θα ανακοινωθούν στις αρχές του άλλου μήνα.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *