Μακεδονικός| Ανανέωσε ο Γιάννης Κομμάτας

Ο Α.Σ.Μακεδονικός ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας και για την επόμενη χρονιά, με τον 19χρονο ταλαντούχο guard, Γιάννη Κομμάτα, ο οποίος έχει αναδειχθεί μέσα από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Η διοίκηση του Μακεδονικού εύχεται στον αθλητή μία υγιής χρονιά χωρίς τραυματισμούς και να πετύχει τους στόχους του τόσο σε προσωπικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο.


ΝΙΚΗ ΓΙΑ Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟ ( ΒΙΝΤΕΟ)Από σήμερα ο σύλλογος του Παναθλητικού Συκεών , έχει τη χαρά να γιορτάζει την άνοδο του ανδρικού και του γυναικείου τμήματος μπάσκετ σε ανώτερες κατηγορίες.

Ο Παναθλητικός κατάφερε να επιτύχει μια ακόμα επιβλητική νίκη , εναντίον της ΔΕΚΑ  και να παραμείνει και μαθηματικά στη δεύτερη θέση  του πρωταθλήματος , η οποία οδηγεί στη Γ' εθνική κατηγορία μπάσκετ ανδρών. 

Η διαφορά των ομάδων ήταν τεράστια και ο Παναθλητικός δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει.


ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-10, 53-31, 70-50, 86-65.

Διαιτητές: Δαμίγος-Βασιλόπουλος Δ.-Παπαδοπούλου Κ.

ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ  (Πρασσάς-Κουλακιώτης): Βογιατζής Λ. 10(2), Φωτιάδης 4, Τσεσμετζής 7(1), Πράντζος 7, Κεχαγιάς 6(2), Βογιατζής Δ. 16(2), Καλούτσικος 9, Κοϊμτζόγλου 8(1), Γιώρτσιος 2, Μαδεμλής, Μπάκος 12(4), Κασούρας 5.

ΔΕΚΑ (Γεροφώτης-Μαγκώτσιος): Πλιόσκας 4, Κρίτσικας 8, Δημητριάδης 2, Κεραμίδης 10, Καλονικίδης 3(1), Ζαχαριάς, Καραγιαννάκης 11(1), Μαύρος 18, Βάσκος 9, Δέτσικας


ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *