Ο Μακεδονικός καλοσωρίζει τον Θοδωρή Χατζίδη

Ο Α.Σ.Μακεδονικός με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον έμπειρο 28χρονο σέντερ, ύψους 2,02, Θοδωρή Χατζίδη. Ο Θοδώρης Χατζίδης αναδείχθηκε από την ακαδημία μπάσκετ Αστέρια του Θοδωρή Ροδόπουλου και τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν με την ομάδα του Απόλλων Καλαμαριάς στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Η εμπειρία του στην Β’ Εθνική είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς αποτέλεσε βασικό στέλεχος στις ομάδες που αγωνίστηκε δηλαδή σε Ανατόλια, Αργοναύτη Καλαμαριάς και Στρατώνι. Η διοίκηση του Μακεδονικού καλωσορίζει τον παίκτη στην ομάδα και του εύχεται μία υγιής χρονιά χωρίς τραυματισμούς και να βοηθήσει τα μέγιστα με την εμπειρία του, στην επίτευξη των στόχων του ιστορικού μας συλλόγου στην Β’ Εθνική.

Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ 51-72Με συνοπτικές διαδικασίες καθάρισε το παιχνίδι ο Παναθλητικός . Ο Μ. Αλέξανδρος δεν μπόρεσε να αντισταθεί σε κανένα σημείο του παιχνιδιού και αν και ο Παναθλητικός δεν έπιασε σπουδαία απόδοση κατάφερε να κερδίσει με το ευρύ 51-72.


Δεκάλεπτα: 11-23, 29-40, 36-57, 51-72

Διαιτητές: Λόρτος-Σιταρίδης-Κουτσουρίδης

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Παπαβασιλείου): Καμπακάκης 2, Κακαλιάντης 3, Μπαλάσκας 13(3), Ορφανίδης 2, Νίκας 5(1), Γιαχανατζής 13(3), Φαρμάκης 2, Γκόγκος 3, Χούτος 4, Μελάς 4. 

ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ  (Πρασσάς-Κουλακιώτης): Βογιατζής Λ. 18(4), Φωτιάδης, Τσεσμετζής, Πράντζος 7(1), Κεχαγιάς 2, Βογιατζής Δ. 2, Καλούτσικος 17, Κοϊμτζόγλου 5(1), Γιώρτσιος 3(1), Γιαννακός, Μπάκος 13(3), Κασούρας 5


ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *