Παναγιώτης Ψαριανός| Αναλαμβάνει Junior και Προμίνι Μακεδονικού

Η ακαδημία μπάσκετ του Μακεδονικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον έμπειρο coach Παναγιώτη Ψαριανό.
Ο 37χρονος coach έχει εργασθεί με ιδιαίτερη επιτυχία σε Άρη, Ηρακλή, Αχιλλέα Τριανδρίας, Κεραυνό Αγίου Παύλου και Ανατόλια αναλαμβάνοντας φέτος τα τμήματα Junior και Προμίνι του συλλόγου μας.
Η οικογένεια του Μακεδονικού τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει.


ΕΥΚΟΛΑ ΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ Ο ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ 85-62 ( ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ )Εύκολα πέρασε το εμπόδιο του Γαλαξία ο Παναθλητικός και συνεχίζει να είναι δεύτερος από την κορυφή.

Στην αρχή του παιχνιδιού ο Παναθλητικός έμοιαζε έξω από τα νερά του αλλά στη συνέχεια σοβαρεύτηκε και πήρα μια διαφορά που κυμαινόταν στους είκοσι πόντους , την οποία και κράτησε μέχρι τέλος του παιχνιδιού.


ΤΑΔΕΚΑΛΕΠΤΑ : 17-13, 40-27, 63-46, 85-62

Διαιτητές: Γκούμας-Καρκαλέτσης-Τσαλκιτζής Αρ.

ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ  (Πρασσάς-Κουλακιώτης): Βογιατζής Λ. 24(8), Φωτιάδης 11(1), Τσεσμετζής, Πράντζος 9(1), Μαδεμλής 2, Βογιατζής Δ. 3(1), Καλούτσικος 12, Κοϊμτζόγλου 15(2), Γιώρτσιος, Γιαννακός 4, Μπάκος 3(1), Κασούρας 2.

ΓΑΛΑΞΙΑΣ (Τζιόμαλος): Τζιβάνης 10(2), Γιώρτσιος 9(1), Κανλής 6, Σφέικος 5, Παναγιωτόπουλος 6, Γιαννόπουλος 1, Μπαρμπαρούσης 7, Μασλαρινός 9(3), Τσαντάκης 9

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *