Ο Μακεδονικός καλοσωρίζει τον Θοδωρή Χατζίδη

Ο Α.Σ.Μακεδονικός με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον έμπειρο 28χρονο σέντερ, ύψους 2,02, Θοδωρή Χατζίδη. Ο Θοδώρης Χατζίδης αναδείχθηκε από την ακαδημία μπάσκετ Αστέρια του Θοδωρή Ροδόπουλου και τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν με την ομάδα του Απόλλων Καλαμαριάς στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Η εμπειρία του στην Β’ Εθνική είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς αποτέλεσε βασικό στέλεχος στις ομάδες που αγωνίστηκε δηλαδή σε Ανατόλια, Αργοναύτη Καλαμαριάς και Στρατώνι. Η διοίκηση του Μακεδονικού καλωσορίζει τον παίκτη στην ομάδα και του εύχεται μία υγιής χρονιά χωρίς τραυματισμούς και να βοηθήσει τα μέγιστα με την εμπειρία του, στην επίτευξη των στόχων του ιστορικού μας συλλόγου στην Β’ Εθνική.

ΕΥΚΟΛΑ ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΣΙΝΔΟΥ

Σε ένα εύκολο απόγευμα εξελίχθηκε για τον Παναθλητικό  η αναμέτρηση του με τον Αστέρα Σίνδου. Οι κορασίδες του Παναθλητικού πήραν από την αρχή προβάδισμα και το κράτησαν μέχρι το τέλος.

Τα δεκάλεπτα: 4-17, 8-28, 11-42, 21-60

Διαιτητές : Παπαδοπούλου , Λαμπρέλης

Αστέρας Σίνδου ( Δρακουλίδης - Τσακιρίδης) : Χαραλαμπίδου 4(1), Κιλκισλή, Χαριζάνου, Ουζούνη 10, Δημητριάδου, Ιωαννίδου 5, Χμπαεζ, Τσακουρίδου 2, Παπαδοπούλου.

Παναθλητικός ( Τσαμπούρη - Συρόπουλος): Τσιλιφώνη 4, Παπαμιλτιάδου, Θεοδωσίου 5, Ιωαννίδου, Τσελεπή, Στάθη  3, Ματσούκα 2, Σιδηροπούλου 10, Τζέλου 6, Ππασταύρου 6, Κλιματσάκη 16, Μπαχαρίδου 8.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *