ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ευρώπη 87 Πευκοχωρίου - Α.Ο Αγρινίου 63-54

Άλλη μια νίκη για την Ευρώπη . Κορυφαίοι Δανάκης Τσιμπής.

Τσιρτσιμάλης , Θεοδώρου

Δεκάλεπτα: 22 - 8,39 - 17,46 - 37,63 - 54

Eυρώπη 87 Πευκοχωρίου ( Μελετιάδης) : Αμπατζίδης 4(1) , Tσιμπής 13(2) , Λαζαρίδης,Tζουβάρας 7(1) , Mαυρίδης 2 , Mυλωνίδης 7(1), Kιγμέτογλου 3,  Σικαλίδης 4, Θεοδωρίδης 7, Δανάκης 16(2)

Α.Ο.Αγρινίου (Διαμαντάκος): Τασόπουλος 16(2), Μπερερης 2, Κυριλης Θ 5, Μουρατίδης 12(1), Γκρέκας 2, Κυριλής Δ 2, Τάσος 4, Κασαμπαλής 2, Μήτσου 7, Σταυρου, Τάγκας 2


Μη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία. Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά  στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

Μας χαιρετά και ο Μιχάλης Κακιούζης.

Δυστυχώς έρχεται κάποτε η στιγμή που δεν ήθελες να έρθει ποτέ. Ο αρχηγός της εθνικής ομάδας μπάσκετ , Μιχάλης Κακιούζης . που μας χάρισε πολλές χαρές ήρθε η ώρα να σταματήσει . Ο Μιχάλης  Κακιούζης έκανε μεγάλη καριέρα , όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό δείχνοντας επαγγελματισμό αλλά και άψογο χαρακτήρα. 
Σε καμιά ομάδα δεν ήταν ο παίκτης φόβητρο , κατά την άποψή μου, αλλά μπορούσε γύρω του και πάνω του να δημιουργηθεί μια ομάδα. 
Με λίγα λόγια ήταν ο αρχηγός της ομάδας , σε όποια ομάδα και αν αγωνίστηκε ασχέτως αν κατείχε ή όχι τον τίτλο. 
Το ελληνικό μπάσκετ θα χάσει σε ποιότητα από την απουσία του , ελπίζουμε όμως να ασχοληθεί και να μεταδώσει τις αρχές και τις αξίες του στους νεότερους παίκτες .

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *