ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ - ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ 59-72 (Φωτορεπορτάζ και βίντεο)

Με φανταστική άμυνα και επίθεση καθ' όλη τη διάρκεια του του παιχνιδιού ο Παναθλητικός στο τέταρτο δεκάλεπτο , μετέτρεψε το ντέρμπι σε περίπατο. Ο καλά διαβασμένος Γιάννης Τσεσμετζής έκλεισε όλους τους διαδρόμους στην άμυνα και δημιούργησε πολλά κενά στην άμυνα του αντιπάλου , με αποτέλεσμα τα εύκολα καλάθια και η καθαρή τελική νίκη.
Η παρέα του Λάππα και του Κούβελα δυστυχώς δεν μπόρεσαν να ανταπεξέλθουν , τελικά, στις ανάγκες του παιχνιδιού  και φάνηκε πως δεν ήθελαν τη νίκη όσο η ομάδα του Παναθλητικού.
Και για άλλη μια φορά ένας απίστευτος Γιάννης Κοϊμτζόγλου , που έκανε άνω κάτω την αντίπαλη άμυνα και έβρισκε την ''τρύπα'' για το εύκολο ή δύσκολο καλάθι.

Τα δεκάλεπτα: 14-21, 31-30, 40-49, 59-72.

Διαιτητές: Λόρτος-Τζιβελεκίδου-Κουκουλεκίδης
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. ΠΑΥΛΟΥ (Αλμπάνης): Παπαδόπουλος 9, Σιμητόπουλος, Αγγελόπουλος 3, Σκουφετζής Ε., Σκουφετζής Α., Τζάμος, Μόσχου 8(1), Μαυροματίδης 2, Βαλαβανίδης 13(3), Χατζατούρωβ 8(2), Λάππας 7(1), Κούβελας 9.
ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ  (Τσεσμετζής): Βογιατζής Λ. 13(4), Τσεσμετζής 13(2), Πράντζος 2, Κεχαγιάς, Βογιατζής Δ. 11(1), Καλούτσικος 8, Κοϊμτζόγλου 12(2), Γιώρτσιος, Μαδεμλής, Μπάκος 7, Μπασδάνης, Κασούρας 6.
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *