Ο Μακεδονικός καλοσωρίζει τον Θοδωρή Χατζίδη

Ο Α.Σ.Μακεδονικός με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον έμπειρο 28χρονο σέντερ, ύψους 2,02, Θοδωρή Χατζίδη. Ο Θοδώρης Χατζίδης αναδείχθηκε από την ακαδημία μπάσκετ Αστέρια του Θοδωρή Ροδόπουλου και τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν με την ομάδα του Απόλλων Καλαμαριάς στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Η εμπειρία του στην Β’ Εθνική είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς αποτέλεσε βασικό στέλεχος στις ομάδες που αγωνίστηκε δηλαδή σε Ανατόλια, Αργοναύτη Καλαμαριάς και Στρατώνι. Η διοίκηση του Μακεδονικού καλωσορίζει τον παίκτη στην ομάδα και του εύχεται μία υγιής χρονιά χωρίς τραυματισμούς και να βοηθήσει τα μέγιστα με την εμπειρία του, στην επίτευξη των στόχων του ιστορικού μας συλλόγου στην Β’ Εθνική.

ΑΡΗΣ - ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ 76-70 EUROCUP 02-12-2015

Ένα ημίχρονο για την Καζάν και ένα για τον Άρη . Μόνο που αυτό που κέρδισε ο Άρης ήταν και το καθοριστικό. Έκρινε τον αγώνα και υποχρέωσε την Καζάν στη δεύτερη στη σειρά ήττα από τον Άρη , αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη.
Απίστευτος Κοέν στο πρώτο ημίχρονο και φανταστική άμυνα στο δεύτερο . Ο Κώστας Καϊμακογλου προσπάθησε να ανατρέψει στο σκορ στο δεύτερο ημίχρονο με δυο συνεχόμενα τρίποντα αλλά δεν ήταν αρκετό.
Στα θετικά . Το γεμάτο Nick Gallis Hall  που θυμίζει πλέον άλλες εποχές .Με έξι χιλιάδες κόσμου να τραγουδούν και να υποστηρίζουν την ομάδα της καρδιάς του.
Στα αρνητικά του παιχνιδιού το εσκεμμένο χτύπημα στο πρόσωπο του Πονγκρασόφ στον Βασίλη Σίμτσαν , το οποί χεώθηκε ως αντιαθλητικό και όχι  αποβολή , ο οποίος  έχασε προς στιγμή τις αισθήσεις του  διακομίσθηκε στο  ιατρείο του γηπέδου , χωρίς , ευτυχώς να τραυματιστεί σοβαρά.


ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *