Μακεδονικός| Ανανέωσε ο Γιάννης Κομμάτας

Ο Α.Σ.Μακεδονικός ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας και για την επόμενη χρονιά, με τον 19χρονο ταλαντούχο guard, Γιάννη Κομμάτα, ο οποίος έχει αναδειχθεί μέσα από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Η διοίκηση του Μακεδονικού εύχεται στον αθλητή μία υγιής χρονιά χωρίς τραυματισμούς και να πετύχει τους στόχους του τόσο σε προσωπικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο.


Εύκολα οι κορασίδες του Παναθλητικού Συκεών

Εύκολο απόγευμα είχαν οι κορασίδες του Παναθλητικού Συκεών , που αντιμετώπισαν σήμερα την αντίστοιχη ομάδα του Αστέρα Σίνδου στο κλειστό του Επταπυργίου.
Παρά τους τραυματισμούς πέντε βασικών παικτριών ο Παναθλητικός επέβαλε από νωρίς το ρυθμό του και με άμυνα γρανίτη δεν άφησε περιθώρια για κάτι περισσότερο από την ήττα στον Αστέρα Σίνδου.

Τα δεκάλεπτα: 10-0, 29-2, 46-10, 63-22.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΛΑΣΠΑ , ΛΑΒΙΔΑΣ

ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΕΣ ( ΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΤΣΑΜΠΟΥΡΗ) : ΤΣΙΛΙΦΩΝΗ 7, ΠΑΠΑΜΙΛΤΙΑΔΟΥ, ΜΠΕΤΑ 6, ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ 4, ΒΕΖΥΡΓΙΑΝΝΗ 4, ΚΟΥΛΙΟΥ 8, ΤΣΕΛΕΠΗ 5, ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ 11, ΜΑΤΣΟΥΚΑ 6, ΜΕΛΕΝΙΚΙΩΤΟΥ 6, ΣΤΑΘΗ, ΚΟΥΖΛΟΓΛΟΥ 6.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΙΝΔΟΥ ( ΔΡΑΚΟΥΛΙΔΗΣ) : ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ, ΚΙΛΚΙΣΛΗ, ΒΟΥΚΑΪ, ΧΑΡΙΖΑΝΟΥ, ΤΣΑΚΟΥΡΙΔΟΥ 4, ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ 2, ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ 14, ΟΥΖΟΥΝΗ 2, ΧΟΥΜΠΑΕΡ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *