Μακεδονικός| Ανανέωσε ο Γιάννης Κομμάτας

Ο Α.Σ.Μακεδονικός ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας και για την επόμενη χρονιά, με τον 19χρονο ταλαντούχο guard, Γιάννη Κομμάτα, ο οποίος έχει αναδειχθεί μέσα από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Η διοίκηση του Μακεδονικού εύχεται στον αθλητή μία υγιής χρονιά χωρίς τραυματισμούς και να πετύχει τους στόχους του τόσο σε προσωπικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο.


Πέρασε ο Παναθλητικός Συκεών το εμπόδιο του Ολυμπιακού Βόλου

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της τρομοκρατίας της13/11/2015 στο Παρίσι.
Από την αρχή το παιχνίδι φάνηκε ότι θα ήταν ντέρμπι . Στις κερκίδες  ψιθυριζόταν ότι όποιος πάρει το προβάδισμα θα είναι και ο νικητής . Οι δυο ομάδες όμως δεν άργησαν να τους διαψεύσουν.
Ο Παναθλητικός άρχισε καλά και πήρε ασθενικό προβάδισμα έως και  3:19 πριν το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου . Ο Σίμος Συρόπουλος τιμωρείται με τεχνική ποινή από τους διαιτητές και ενώ ο Ολυμπιακός παίρνει για πρώτη φορά προβάδισμα  ενός πόντου 9-10.
Από εκείνη τη στιγμή και μετά το σκορ εναλλάσσεται και το δεκάλεπτο  λήγει ισόπαλο  15-15
Στο δεύτερο δεκάλεπτο χτυπάει ο κακός δαίμονας του Παναθλητικού . Είναι φανερό ότι ο αγιασμός στην αρχή της χρονιάς ,δεν πέτυχε. Έξι λεπτά πριν το τέλος του δεύτερου δεκαλέπτου και ενώ το σκορ είναι κοντά , με βραχεία κεφαλή του Ολυμπιακού, τραυματίζεται , ελαφρά η Γιαννούδη  στον αστράγαλο και δεν μπορεί πλέον να βοηθήσει άλλο .
Οι τραυματισμοί όμως δεν τελειώνουν εδώ. Μετά από τριάντα πέντε δεύτερα έχουμε ακόμη ένα τραυματισμό για την ομάδα του Παναθλητικού . Η Κλειώ Κοματσιούλη ,που αντικατέστησε την Γιαννούδη, τραυματίζεται στο ίδιο σημείο ελαφρά λλά βαρύτερα από τη Γιαννούδη και αποχωρεί σφαδάζοντας στον πόνο.
Ο Ολυμπιακός διατηρεί βραχεία κεφαλή στο σκορ και κλείνει το ημίχρονο προηγούμενος με δυο πόντους 25-27. πήρε κεφάλι με διαφορά δυο πόντων , την οποία και διατήρησε έως το τέλος του ημιχρόνου.
Έως και το 6:30 για το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου το παιχνίδι κυλούσε στον ίδιο ρυθμό. Σε εκείνο το σημείο ο Παναθλητικός κάνει το come back  και περνάει μπροστά μετά από πολύ ώρα.  Προβάδισμα όμως που δεν έμελε να κρατήσει πολύ , αφού 2:37 πριν το τέλος του δεκαλέπτου ο Ολυμπιακός περνάει και πάλι μπροστά . με έναν πόντο 35-36 και ο Παναθλητικός παίρνει τάιμ άουτ.
Έπρεπε να φτάσουμε στο 4:43 πριν το τέλος του παιχνιδιού για να δειξει ο Παναθλητικός τα δόντια του και να περάσει  με πέντε πόντους μπροστά  και ο Ολυμπιακός παίρνει ταϊμ άουτ.
Στα τελευταία λεπτά  ο Παναθλητικός  με  καταπληκτική άμυνα , κλεψίματα από τη Νόρα Μπαμπικέρ ( Η οποία πέτυχε πολύ κρίσιμες βολές όταν πίεσε ο Ολυμπιακός) διαδοχικές προσπάθειες τριών πόντων από τη Φαίη Κωτούλα  διατήρησε , αύξησε τη διαφορά και πήρε τη νίκη .

Δεκάεπτα: 15-15 , 25-27,  37-38,59-53

Διαιτητές: Χατζηχαρίσης-Σαρακενίδης
ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΚΕΩΝ (Συρόπουλος): Κωτούλα 25(5), Αναστασιάδου, Τόσκα , Τσαμπούρη 16(3), Κοστανάκη 5(1), Μπαμπικέρ 5, Κοματσιούλη, Κουλουμπή 7, Γιαννούδη 1.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ(Καπουρνιώτης-Μπορίνος): Κυριατζίδου 26(3), Σαρακατσάνη 3(1), Γαλιατσάτου 2, Αγαγιώτη 8(2), Σουλτάνη 11, Ζέρβα 1, Αγκάνη, Μπαλλά 2.


ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *